lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi

lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
299.000₺
  • 299.000₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi
 
lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi lüleburgazda ziraat kredisine uygun projeli ve ruhsatlı çiftlik arazisi
1- Arazi Kırklareli Lüleburgaz şehir merkezine 10km mesafededir. 2- 29.050m2 yüzölçümüne sahiptir. 3- Kareye yakın dikdörtgen şeklindedir. Kısa kenar:153m X Uzun kenar:190 4- Asfalta (anayola) 300m mesafededir. Araziden asfalta (anayola) 300m resmi kadastro yolu bulunmaktadır. 5- Arazinin iki köşesinde yaklaşık 30-40m mesafede iki ayrı elektrik direği bulunmaktadır. Tek bir direkle elektrik çekilebilir. 6- Çiftlik yapımı için bütün izinler alınarak (Yapı Denetim Yönetmeliğinden Önce) Yapı Ruhsatı alınmıştır. Yani: A- Toplam 5.556m2 inşaat alanına sahip, 320 Sağmallık Süt Çiftliği Projesi hazırlanmış, projenin tüm çizimleri tamamlanmış, gerekli tüm mühendis ve mimarlar tarafından imza altına alınmıştır. (Mimari, statik, tesisat, sıhhi, elektrik vb.) Proje kapsamında ruhsatı alınmış binalar: 2 Adet Sağmal Hayvan Barınağı, 1 Adet Sağım hane Binası, 1 Adet Doğumhane & Revir Binası, 1 Adet Kaba Yem Deposu, 4 Adet Silaj Çukuru, 1 Adet İdari Bina B- İl Tarım Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Ziraat Odası, İl Özel İdaresi ve İlgili Belediye izinleri alınmıştır. C- İlgili belediyeye Yapı Ruhsatı Harcı ödenerek Yapı Ruhsatı alınmıştır. İstenildiği anda herhangi bir izin, proje, onay vb. gerekmeden inşaata başlanabilir. 7- Arazide Süt hayvancılığı tesisi için gerekli olan bütün teknik ve işletmesel özellikler mevcuttur. Örneğin: A- Arazinin şekli bölgesel iklim özellikleri, rüzgarın yönü vb. teknik konular dikkate alınarak seçilmiştir. Proje yine bu kriterlere göre hazırlanarak verim kaybının engellenmesi esas alınmıştır. B- Arazi tepe noktada, rüzgar alabilecek mevkidedir. Yaz mevsiminde sıcak stresine bağlı süt kaybı yaşanmaması açısından doğal serinlik elde edilmesi amacıyla özellikle seçilmiştir. C- Danone, Ülker (Ak Gıda), Bahçıvan Gıda, Topçu vb. birçok süt alımı yapan fabrikalara oldukça yakındır. 1.derecede yakınlık primi alınabilecek bölgededir. D- Arazi yaklaşık olarak %15-20 arası eğime sahiptir. Gübre akışı ve silaj çukurlarında ihtiyaç duyulan doğal eğim hesaplanarak özellikle seçilmiştir. ARAZİ HAKKINDA HER TÜRLÜ BİLGİ İLAN İÇERİSİNDE VERİLMİŞTİR. RUHSATLI BİR ÇİFTLİK ARAZİSİ OLMASI SEBEBİ İLE RUHSATLANDIRMA SÜRECİ VE MALİYETİ İLE ÇİFTLİK ARAZİSİNDE OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER HAKKINDA BİLGİ VE DONANIM SAHİBİ OLMAYAN KİŞİLERE TELEFONDA HERHANGİ BİR BİLGİ VERİLMEYECEKTİR. KAYITLI TELEFON NUMARALARI BİLGİ VE DONANIM SAHİBİ KİŞİLERİN SORULARINA CEVAP VERMEK VE ARAZİYİ GÖRMEK İÇİN RANDEVU TALEP EDİLEBİLMESİ AMACI İLE VERİLMİŞTİR.
  • #2880555
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.