licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları

licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları
 
licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları licoplas dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, uygulamaları
Ürün içeriği: doğal elyaf strafor, selüloz Ürün özellikleri: Ortamı izole ederek ses ve ısı yalıtımı sağlar. Kansorejen madde içermez. Nem tutucudur, rutubet problemini teneffüs özelliği ile azaltır. Yangından etkilenmez. Uzun ömürlüdür. Duvar ve tavan çatlaklarını örterek yüzeye yansıtmaz. Kaba ve ince sıva üstüne direkt uygulanır. 5 yıl soldurmazlık garantisi vardır.
  • #2764240
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.