LAZER SCREED

LAZER SCREED

Edirne / Merkez / İstasyon Mah.
1₺
 
LAZER SCREED LAZER SCREED
LAZER KONTROLLÜ BETON SERİCİ

Firmamız tarafından geliştirilen lazer screed beton serici hassasiyet gerektiren inşaat endüstrisinin zemin derecelendirmesinde kullanılır.

Derecelendirme belirli bir eğimi olan yüzey oluşturmak için yapılan özel bir inşaat prosedürüdür. Otoparkların yapımı, fabrikaların zemini, otoyolların, demiryollarının ve pistlerin inşası gibi bir çok inşaat projesi genellikle bir derecelendirme süreci içerir.

Uygulama yapılacak alanın beton serilirken lazer screed ile beton malzemesinin her alana eşit miktarda serilmesi sağlanmaktadır. Bu da işin hacmine göre ciddi malzeme ve maliyet tasarrufu sağlamaktadır.

Lazer kontrollerinin öğrenilmesi ve kullanılması kolaydır. Bir lazer vericisi olan Lazer Nivo, makinanın iki lazer alıcısına sinyal yollayarak mastarın tüm genişliği üzerinde aşırı doğruluk sağlayarak (+- %3-5 opsiyon ile) mükemmel bir sonuç vermesini sağlar.

Lazerli beton sericinin personel sayısı olarak 5 kişinin yapacağı işi 1 kişi ile yapması sonucu mesai sürelerini %60-70 oranında azalttığı tespit edilmiştir. Kullanıcıları için daha düzgün işler çıkartarak işçilik maliyetini düşürüp yüksek kâr elde eder.

Lazer screed beton serici bir tak çalıştır sisteminde çalışır. Bu nedenle yükleyicisine herhangi bir özel adaptasyon yapılması gerekmez. Ürünümüz mini iş makinası, telehandler ve uygun yapıdaki traktörlere 5-10 dakika gibi kısa bir sürede monte edilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Amerika ve Avrupa ülkelerinin bir çoğunda inşaat endüstrisindeki müteahhitler yeni nesil lazer screed beton serici tercih etmektedir. Lazer screed hizmeti her işte yüksek hassasiyeti sayesinde müşteri memnuniyetini garanti altına alır.

FİYAT İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ
  • #4473471
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Satılık
  4. İş makinesi
  5. Greyder
  6. Diğer
  7. Edirne
  8. Merkez
  9. İstasyon Mah.
  • LAZER GREYDER

    LAZER KONTROLLÜ GREYDER Firmamız tarafından geliştirilen lazerli greyder hass ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.