kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil

kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil

Ege » İzmir » Bornova
9.500₺
  • 9.500₺
    Ege » İzmir » Bornova
kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil
 
kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil kuşadasında 5 yıldızlı satılık devre tatil
HOLİDAY - LEİSURE CLUP KUŞADASINDA 5 YILDIZLI DEVRE TATİL KEYFİ. iSTERSENİZ TÜRKİYE DE VE DÜNYANIN HER HANGİ BİR ÜLKESİNDE 4000 DEN FAZLA OTELİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. İNTERVAL SİSTEMİ MEVCUTTUR. AİDAT 120 EURO , DEĞİŞİM ÜCRETİ 120 EURODUR. 95 YILLIK TATİL YAPMA FIRSATI. SARI DÖNEM (16. HAFTA ). kUŞADASI MERKEZE ARAÇLA 10 DAKİKA , DENİZE İSE 5 DAKİKADIR. ÜCRETSİZ SERVİS SÜREKLİ VARDIR. 3 kişilik aileye uygundur. ODALARDA İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY VAR. YEMEĞİNİ İSTER KENDİN MUTFAĞINDA YAP, İSTERSEN HERŞEY DAHİL ALAKART LOKANTADAN. TESİSLER DE AYRICA KAPALI VE AÇIK YÜZME HAVUZLARI, AQUAPARK, SNACKBAR, DİSCO , BAR, MARKET , RESTAURANTLAR , ÇOCUK KLÜBÜ, ANİMASYONLAR, 24 SAAT DOKTOR HİZMETİ, SAUNA, FİTNES, JİMNASTİK SALONU, GOLF , FUTBOL, VOLEYBOL OYNAYABİLECEĞİN SAHALAR MEVCUTTUR. ÇEŞİTLİ TURİSTİK TARİHİ MEKANLARA GEZİLER DÜZENLENMEKTE DİR. GÜNİBİRLİK KULLANMA İMKANI OLANLARDA HAFTA SONU TÜM AKTİVİTELERDEN PARASIZ YARARLANMAKTADIR. kİRALAMA , SATMA VE MİRAS HAKKINIZ VARDIR. TÜM BU GÜZELLİKLERİ 7 GÜN DOYA DOYA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ , ARAYIN GÖRÜŞELİM. TESİSTEKİ FİYATI 7500 EURO DUR. ARACI KURUMLAR LÜTFEN ARAMASIN. Araç veya arsa takası yapılır. http:// hlcturkey.com sitesinden ayrıntılı ve görüntülü bilgi alabilirsiniz.
  • #3827935
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.