Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara

Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara

Ankara / Pursaklar / Saray Cumhuriyet Mah.
20₺
  • 20₺
    Ankara / Pursaklar / Saray Cumhuriyet Mah.
  • Alışveriş / Bahçe ve Yapı market / Bahçe

  • Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara
  • İlan no#4402999
 
Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara Kuş önleme dikeni,Kuş Önleme Dikeni Fiyatları,Kuş Önleme Dikeni Fiyatı,Kuş önleme dikeni Ankara
KUŞ ÖNLEME DİKENİ ÖZELLİKLERİ: Kuş Dikeni uzunluk 0,5 metre olup istenilen ölçüde kesilebilir.

Kuş Önleme Dikeni kırılmaz silikonlu malzemeden üretilmiştir.

Kuş kondurmaz diken kuşların konduğu ve yuva yaptığı yerlere uygulanır.

Kuşları önlemek için KESİN ÇÖZÜMDÜR.

UV katkılı olup 10 yıl garantilidir.

KUŞ KONDURMAZ DİKEN KULLANIM ALANLARI; Kuş kondurmaz diken balkonlarda, pencere önlerinde, çatı oluklarında, teras, çatı ve kuşların konmasını istemediğiniz her yerde kullanılır.

Kuş dikeni fabrika alanlarında kuşların konmasını önlemek amacıyla kullanılır.

Kuş dikeni kümeslerde ve hayvan barınaklarına kuşların konmasını önler.

Plastik Kuş Önleme Dikeni: Kuşların konmasını ve yuvalanmasını engelleyen kuş önleme dikeni %100 etkilidir.

Kuş konmaz diken UV katkılı güneş ışığına ve ısıya dayanıklı, kuş dikeni polikarbon malzemeden üretilmiştir. Kuş kondurmaz diken esnektir kırılmaz her türlü tabiat şartlarına dayanıklıdır.

Kuşları uzak tutmaya yarayan en kullanışlı ürünlerdir. Pencere eşiklerinde ,pervazlarda çatı oluklarında ve benzeri dar alanlarda kullanılır. Kuşları uzak tutmada son derece etkilidir. Plastik kuşkonmazlar esnek plastikten üretilmiştir ve ultraviole korumaya alınmış dayanıklı bir üründür. Okullar, hastaneler, oteller gibi yerlerde için idealdir.

KUŞ KONMAZ KUŞ DİKENİ NEDİR ? Polikarbondan üretilmiştir. Güneş ve diğer hava koşullarının yıpratıcı etkisine çok dayanıklı fiziksel bir bariyerdir.

Kuşların (özellikle güvercin, martı, karga, saksağan vb.) konmasının istenmediği tüm yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Pencere kenarları, yağmur olukları, baca kenarları, çatılar ve benzeri yüzeyler en fazla tercih edilen ve uzmanlarımızca tavsiye edilen uygulama alanlarıdır. Sistem %100 etkili korunma sağlamaktadır. Etkisi, piyasalarda bulunan diğer sistemlerden (korkuluk, maketler, sesle kovalama, vs..)daha kalıcı ve üstündür.

Mimari yapıların haricinde özel uygulama alanları da mevcuttur. Bunlara havaalanları, tren istasyonları, alçak ve yüksek gerilim hatları, haberleşme yer istasyonları örnek olarak verilebilir.

NEDEN KUŞKONMAZ DİKENİ?

Uzun süren araştırmaların sonucu dünya piyasalarındaki tüm ürün ve sistemler incelenmiş % 100 etkisi kanıtlanmıştır.

İNSAN SAĞLIĞINA YARARLARI

Kuşların çevreye verdikleri bazı fiziki zararların haricinde, parazitleri ve birtakım virüsleri taşıdıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bunlara grip virüsünü, arpacık enfeksiyonunu ve kene gibi zararlıları örnek gösterebiliriz. Kuşkonmaz dikenlerinin bu mikrop taşıyıcı kuşların konmasını engelleyerek, insanların sağlığına katkıda bulunduğu unutulmamalıdır.

ÇEVRE DOSTU OLUP, KUŞLARA VE DİĞER CANLILARA ZARAR VERMEZ

Kuş konmaz dikenlerinin kuşları yaralama tehlikesi yoktur. Dikenler ve gövde kesinlikle oksitlenmeyen malzemelerden oluştuğu için oksitlenmenin yaratabileceği tehlikelerden ve bakteriyel ortamlardan uzaktır. Hiçbir şekilde toksik değildir.

UZUN ÖMÜRLÜDÜR

Gerek paslanmaz çelik çubuk, gerek polikarbonat çubuk ve gövdeleri sert hava koşullarına dayanıklıdır. Çok değişken ısı farklılıklarında işlevini kaybetmediği gibi, uzun yıllar bakım gerektirmez.

Kuş dışkıları binalarda büyük yüzey kirlenmelerine yol açmaktadır. Asidik yapıya sahip olan bu dışkılar aşınmalara ve oksitlenmelere neden olmaktadır. Bu da binaların çatıları ile dış yüzey bakım ve onarımlarının daha sık yapılmasını gerektirmektedir. Sadece bu tür pahalı bakım ve onarımları önlemekle kalmayıp, cam giydirilmiş dış cephe yüzeylerindeki temizlik giderlerinde de tasarruf sağlar.

KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI

DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.

0545 874 13 63
  • #4402999
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Bahçe ve Yapı market
  3. Bahçe
  4. Ankara
  5. Pursaklar
  6. Saray Cumhuriyet Mah.
  • Satılık kuş fileleri

    KUŞ FİLELERİNİN ÖZELLİKLERİ : -Eni 2,5 ve 5 ve 10 metre, boyu istenilen ölçüde g ...

  • Satılık köstebek ilacı

    KÖSTEBEK ÖNLEME. Köstebek önleme ilacı satış fiyatı. Köstebekle mücadele yönteml ...

  • Satılık dal köklendirme hormonu

    Toz Köklendirme Hormonlarının Kullanım Talimatı: Çelik Dal Nasıl Köklendirilir? ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.