Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri

Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri

İstanbul / Sultanbeyli / Hasanpaşa Mah.
10₺
 
Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri Kurudere yemek ŞİRKETİ -Mevlüt yemekeleri
2014 yılından beri İstanbul ili genelinde mevlit, davet, sünnet, düğün, nişan gibi her türlü organizasyonlarda profesyonel olarak hizmeti vermekteyiz. Tamamen özel sipariş ile çalışılır. Önceden siparişiniz alınır ve o gün pişirilerek adresinize kadar getirilir. Siparişiniz ister elli kişilik olsun ister bin kişilik olsun aynı standart ve titizlikle hazırlanır. Adresinize getirilen kavurmalı pilav, kesinlikle bildiğiniz restoran ya da yemekhane kavurmalı pilavları gibi değildir. İşimiz sadece kavurmalı pilav hizmeti olduğu için hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeden, kalite ve hizmet standardımızı her organizasyonda daha da üst seviyelere çıkarmak hedefindeyiz. Önceden olduğu gibi, lokantalarda pilav pişirtip tencerelerle tavalarla mevlitinize getirtmek yerine profesyonel bir hizmet almak için bize ulaşın ve sadece mevlit tarihinizi, saati ve adresinizi bildirin. Sorumluluğunuzu üstleniyor, size ve konuklarınıza daha sonraki mevlitlerde de tercih sebebi olacak profesyonel bir hizmet sunuyoruz.
  • #4401765
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ürün, Mahsül pazarı
  3. İstanbul
  4. Sultanbeyli
  5. Hasanpaşa Mah.
  • Bal kabağı Bozüyükte tarlada 33 dekar 1. Kalite Satılık dilimli

    Bilecik bozüyük dübekli köyünde 33 dekar 1. Sınıf dilimli beyaz bal kabağı satıl ...

  • Toptan pışmanye satışı

    Her ceşit. Tel. 5462772390 Batman melke ...

  • Satılık Kavak Ağaçları

    700-750 arası 10 yaşın da kavak ağaçları satılıktır. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.