kuluçmak kuluçka makinasI

kuluçmak kuluçka makinasI

Antalya / Alanya / Şekerhane Mah.
280₺
 
Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları
"Kuluç Mak Kuluçka Makinası"

Kuluçmak 24’ lük Kuluçka Makinası

24 yumurtalık kuluçka makinası 24 tavuk yumurtası, kuluçmak 24 ördek yumurtası, kuluçmak 24 hindi yumurtası, kuluçmak 24 kaz yumurtası, kuluçmak 96 keklik yumurtası, kuluçmak 96 papağan yumurtası, kuluçmak 96 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. kuluçmak 24 lük makine içerisindeki viyol otomatik motorlu çok fonsksiyonlu multivol’dür Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri rahatlıkla gözetim altında tutabilirsiniz.

Makine içerisinde promosyon olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine multiviyol’e yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin lütfen, ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz vakit kaybetmeden iletişime geçin lütfen.

24’lük kuluçka makinası 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

24’ lük kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makine iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin ölümlerine sebep oluyor.

24’ lük kuluçka makinası size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir strafor’u çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın çok soguk olan bölgelerde iseniz çok işinize yarayacaktır elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makine iç ısısının eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi straforun içinde tutmanızı tavsiye adiyoruz.

"https://www.kulucmak.com /kulucka-makinasi" adresimizden satılık kuluçka makinası çeşitlerini ve kuluçka makinası fiyatlarını görebilirsiniz.
  • #4466226
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  3. Antalya
  4. Alanya
  5. Şekerhane Mah.
  • SATILIK ARPA VE 25 KG ARPA BALYASI

    ÜRÜNLERİN HEPSİ 2017 SEZONU DAHA BUGÜN BİÇİLMİŞTİR. 6000 ADET ARPA BALYASI 9 TL ...

  • Tarladan satılık yonca

    Yüksek protein oranlı yoncalarımız yeni sezondur. Çiçeklenme başlamadan biçim ...

  • Kafes Tülü Toptan Satımı

    Kafes altından sarkma yapmayan kafese tam oturan Lüks Kafes Tüllerimiz. Küçük ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.