kuluçmak civciv kuluçka makinası

kuluçmak civciv kuluçka makinası

Antalya / Alanya / Şekerhane Mah.
370₺
 
Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı ver Şekerhane Mah. hayvanlar ilanları Şekerhane Mah. hayvanlar fiyatları Şekerhane Mah. hayvanlar ilanı
Kuluçmak Civciv Kuluçka Makinası

56 yumurta Kapasiteli Makine, 56 tavuk yumurtası, 56 ördek, 56 hindi, 56 kaz, 56 keklik, 56 papağan, 56 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. Kullanımı çok kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Tam otomatik kuluçka makinesidir. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri rahatlıkla gözetim altında tutabilirsiniz.

Makinenin yanında promosyon olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirmek için fısfıs şişe ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

56’lı Civciv Kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine yerleştirmeden önce makineyi harici bir cihazla kontrol edin, ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk farkedersiniz zaman geçirmeden kuluçmak iletişim numaramızı arayın lütfen.

Kuluçmak civciv kuluçka makinası 1 yıl garantilidir.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim yapıyoruz.

Kuluçka makinası için nem, ısı, çevirme tam otomatik cihazlarla kontrol edilmelidir. Otomatik makine bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. kuluçka makinesine yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmak olacaktır,gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur, Yalnızca yapmanız gereken müdehale 18 gün sonunda viyolü makine içerisinden çıkarmak viyoldaki yumurtaları makine içerisine civciv çıkım ızgarasına bırakmak olacaktır.

Civciv kuluçka makinasını direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makine iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin yumurta içerisindeyken ölümlerine sebep oluyor.

56 Yumurta Kapasiteli makine adresinize köpük koruması içerisinde gelecektir korumasını çöpe atmamanızı tavsiye ediyoruz kışın soguk olan havalarda çok işinize yarayacak elektrik giderlerini minimum’a indirecek ve kısa süreli elektrik kesintilerinde makinenin ısısının eksilmesini en aza indirecektir, çetin geçen kış mevsiminde makineyi korumasının içinde tutmanız fayda sağlayacaktır.

Türkiyenin her iline her ilçesine kargo ile hızlı bir şekilde gönderim yapıyoruz
  • #4478895
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Aksesuar, mama, yem, bakım ürünleri
  3. Antalya
  4. Alanya
  5. Şekerhane Mah.
  • Cuvalli patos samani 13 ton

    Hayvanlari sattim elimde ki sqmanimi satiyorum. Patoz ince saman nakliye size ai ...

  • pancar küspesi satışlarımız başlamıştır. 25 kg ve 1000 kg olarak

    1 Tonluk ve 25 kg lık Pancar Küspesi Paketlenmiş AMBALAJLI - PRESLENMİŞ - RULO H ...

  • satılık arpa sapı balyası

    Ortalama 25kg ağırlığında arpa balyası tarladan yüklenecek ister siz yükleyim is ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.