küçükbaşa uygun seyyar çiftlik

küçükbaşa uygun seyyar çiftlik

Ege » Kütahya » Gediz
12.000₺
  • 12.000₺
    Ege » Kütahya » Gediz
küçükbaşa uygun seyyar çiftlik
 
küçükbaşa uygun seyyar çiftlik küçükbaşa uygun seyyar çiftlik küçükbaşa uygun seyyar çiftlik küçükbaşa uygun seyyar çiftlik küçükbaşa uygun seyyar çiftlik küçükbaşa uygun seyyar çiftlik
satılık seyyar küçükbaş çiftliği.. 12 000tl... toplam 140 m2 kapalı alanlı. keçi konforu için en uygun şekilde dizayn edilmiş barınagımızı satıyoruz. barınak 70 baş hayvan içn tasarlandı.. ancak 150 başa kadar beslenebilir. ayrıca dahada büyütülmeye müsait. özellikler 140 m2 kapalı alan, kütahyanın soğuğuna ve yaz sıcaklarına dayanıklı. ve içindeki hayvanı koruyucu.. tabanı ahşap ızgaralı, yemlikler, suluklar, koruma örgü telleri, sağım makinası, dış çit ler, yürüyüş yolu kilit taşları, elelktrik ve su tesisatı bile var... türkiyede eşi benzeri olmayacak kadar keçi koyun içn konforlu bi barınağınız olucak.. burda sokulumu ve istedigniz yere kurulumuda bize ait. araçla takas olabilir, kredi kartıylada odeme yapabilirsiniz. ihtiyaç fazlası oldugu için satılıktır. gelin görün araştırın. daha uygunu yok.
  • #3438352
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.