korkutlar otomotivden satılık traktörler

korkutlar otomotivden satılık traktörler

Akdeniz » Hatay (Antakya) » Kırıkhan
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Hatay (Antakya) » Kırıkhan
korkutlar otomotivden satılık traktörler
 
korkutlar otomotivden satılık traktörler korkutlar otomotivden satılık traktörler korkutlar otomotivden satılık traktörler korkutlar otomotivden satılık traktörler korkutlar otomotivden satılık traktörler korkutlar otomotivden satılık traktörler
1978 MODEL İNGİLİZ 6600 FORD YENİ REKTEFE YAPILMIŞTIR. 1984 MODEL 6610 FORD YENİ REKTEFE YAPILMIŞTIR. 1986 MODEL 8073 STEYR.ÇOK TEMİZ. 2005 MODEL 4X4 TT55 NEWHOLLAND.SIFIR AYARINDA TRAKTÖRLERİMİZİN HEPSİ ÇOK TEMİZ OLUP MUHAYYERDİR. 2010 MODEL BAŞAK TRAKTÖRLERİMİZ DE FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUNDUR.TÜM MODELLERİMİZ DÖNÜME EN AĞIR İŞTE 1 LT. YAKIT HARCAMAKTA, 16 İLERİ 8 GERİ VİTESLİ TAM SENKROMEÇLİ ŞANZIMAN VE BOSCH MARKA POMPA MEVCUTTUR.ÇİFT ÇEKERLERİMİZDE İTALYAN MARKA CARRARO ÖN AKS MEVCUT OLUP TEK FRENLE DÖNME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. KENDİ AĞIRLIKLARI KADAR YÜK KALDIRMA KAPASİTESİN SAHİPTİR. 5 YILA KADAR BANKA KREDİLİ, YÜKSEK FİYATTA TAKAS İMKANI.BAŞAK TRAKTÖR HATAY BÖLGE BAYİİ.
  • #2035280
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.