kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır.

kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır.

Marmara » İstanbul » Kadıköy
5₺
  • 5₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır.
 
kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır. kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır. kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır. kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır. kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır. kolleksiyonerim-antikalarınız ve objeleriniz değerine alınır.
AŞAĞIDA TEK TEK SAYACAĞIM OBJELERİNİZİ İSTANBUL ANADOLU YAKASI AĞIRLIKLI OLMAK ÜZERE YERİNİZDEN DEĞERİNE ALIRIM... 1-eski siyah beyaz kartpostal-fotokart(şehir, ünlü ve tarihi şahıslar) 2-elde taşınabilem metal antika objeler(altın, gümüş, bronz v.s) 3-markalı eski dolmakalem, osmanlı rozet, madalya, nişan, tombaklı bakır eşyalar- 4-toplu halde osmanlı taş plak-iyi durumda 45, lik ve 33 lük plaklar 5-eski gramafon-tarihsel belge-eski teneke yerli oyuncaklar- 6-nitelikli ağızlık-lüle ağızlık-sigara tabakası 7-mekanik kurmalıkol, cep ve masa duvar saatleri 8-osmanlıca eski hat yazı-harita-diploma-davetiye-fatura-evr ak-hisse senedi-reklam etiketi ve reklam afişi-FERMAN-BERAT-vesikalar... 9-oriji nal yağlıboya, suluboya tablo ve resimler.. osmanlıca ve cumhuriyet ilk yarısı dökümanter, tarih ve prestij kitaplar. 10-el yazması kuranı kerim ve diğer yazmalar(ketebeli ve iyi kondüsyonlu olmak kaydıyla) lü yıllardan -1960 a kadar kağıt ve madeni paralar [iyi kondüsyonda] 12-osmanlıca reçete-ilaç şişesi ve kolleksiyonluk ürünler.. 13- oyuncak marklin ve lima tren setleri, 1960 lara kadar sinema tiyatro ve konser afişleri.gümüş mühür, işlemeli örtü ve osmanlı sigara ve diğer lüleler. 14-eski kütahya , iznik ve çanakkale porselenleri 15-prinç gemi malzemeleri, sanatçı imzalı seramik ve heykeller.. mail;ergun-ekrem@hotmail.com cep;ekrem bey...
  • #2139441
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.