koi balığı fiyatı (safkan koi balığı)

koi balığı fiyatı (safkan koi balığı)

Ege » İzmir » Karabağlar
35₺
  • 35₺
    Ege » İzmir » Karabağlar
koi balığı fiyatı (safkan koi balığı)
 
koi balığı fiyatı (safkan koi balığı) koi balığı fiyatı (safkan koi balığı) koi balığı fiyatı (safkan koi balığı) koi balığı fiyatı (safkan koi balığı) koi balığı fiyatı (safkan koi balığı) koi balığı fiyatı (safkan koi balığı)
SARGOS FRESH WATER BALIK ÜRETİM Balık boyutları çeşitli boyutlarda 5-7 cm den başlayıp daha büyük boylara devam etmektedir. Balıklar kendi üretimimiz olup yerli üretimdir. Fotoğraftaki koiler 5-7cm ve 7-10 cm 2015 sezonu yeni üretim koilerimizdir. Türkiye nin her yerindeki tatlı suya kolaylıkla adapte olur. 4 ile +40 derece su sıcaklığında yaşar. Fiyatlar boyut ve varyeteye göre değişmek üzere 35 TL den başlamaktadır. Balıklar üretime yatkın olup kısırlaştırılmış değildir. KOİ ler sperm ve yumurta verimi iyidir. Balıklar BEKKO, UTSURİ, HİKARİ, SANKE, AGON, SHOWA, KOHAKU, PLATİNİUM vb. cinsi koi ırklarıdır. Türünün özelliklerini gösterir. rün stoklarla kısıtlıdır. Balıklar sağlıklı olup güzel bir şekilde yem almaktadır. Paranın hesaba yatırılmasından sonra balık kargoya verilmektedir. Perakende alımlarda kalite sınıfına göre değişmekle birlikte en az 10 adet gönderim yapılmaktadır. Paket ücreti ve kargo ücreti müşteriye aittir. Not1:Firmamız müşteri memnuniyetine önem vermekte ve ürünleri güzel, temiz ve sağlıklı olmasına azami olarak dikkat etmektedir. Not2: Pond sistem balık havuzlarınız, bahçe balık havuz sistemleri yeni sistem olarak düzenlenir inşa edilir. Mühendislik hizmeti verilir. Not3: Ayrıntılı video ve fotoğraflarımızı facebook adresimizde de görebilirsiniz. SARGOS FRESH WATER BALIK ÜRETİM-İZMİR Pond sistem balık havuzları Bahçe balık havuzları Havuz balıklandırılması Süs balık havuzu Koi balığı havuzu yapılır.
  • #4025154
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.