kırıkhanda satılık müstakil ev

kırıkhanda satılık müstakil ev

Akdeniz » Hatay (Antakya) » Kırıkhan
75.000₺
  • 75.000₺
    Akdeniz » Hatay (Antakya) » Kırıkhan
kırıkhanda satılık müstakil ev
 
kırıkhanda satılık müstakil ev kırıkhanda satılık müstakil ev kırıkhanda satılık müstakil ev kırıkhanda satılık müstakil ev
SATIN ALMAK İÇİN ilgili kişi Ömer Akbulut : Hatay Kırıkhanda Kurtuluş Mahallesi, Kızılırmak sokak, No:15-16'da (eski kilise; simdiki okul mevkiinde) geniş, bakımlı, vergi borcu olmayan, resmi evrakları tam. 2 adet daire .dairelerin herbiri 180'er metrekareliktir. Bina 2 katlıdır, damında sundurma vardır.3 katlı sayılabilir. 1 katında kiracı oturuyor diğer katı boş. 2 dairede satılıktır ayrı ayrı veya beraber olarak satılabilir.Binanın nar ağaçları bulunan ufak bir bahçesi vardır. (İki daire birden satılırsa fiyat 75.000 TL ama daireler tek tek satılırsa 50.000TL tek dairenin fiyatıdır, ufak bir pazarlık payı vardır) Ev konumu itibariyle Kaymakamın Evinin dibinde , kırıkhan ovası nı gösteren harika bir manzaraya sahiptir.yazın klima veya vantiratör çalıştırmaya gerek yoktur.Serin ve hoş bir esintiye sahip bir mevkidir. Bir dairesinde kiracı vardır.200 tl aylık kira alınmaktadır.İstenirse kiracı evden çıkartılabilir. İşlerimiz Gaziantep'te olduğu için evle ilgilenemiyoruz , bu sebeple satıyoruz .Bu fiyata tek daire bile alınamazken 2 daire birden veriyoruz .Lütfen ciddi alıcılar arasın.Tapusu var , Krediye uygundur . Evin Satışıyla Ömer Akbulut ilgilenmektedir, Telefon numarası :
  • #2462847
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.