kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü

kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü

Marmara » Yalova » Yalova
700₺
  • 700₺
    Marmara » Yalova » Yalova
kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü
 
kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü kiralık devremülk ihlas armutlu tatil köyü
İşlerimin yoğunluğundan dolayı gitmeye fırsat bulamadığım için devremülkümü kiraya vermek istiyorum . İhlas armutlu tatil köyünde 26 nisan ve 10 mayıs tarihleri arasında 14 günlük muhteşem bir tatil keyfi . özellikleri : - denize sıfır - doğa ile içiçe - kapalı yüzme havuzu - bayanlara özel ayrı yüzme havuzu - şifalı kaplıcaları - alışveriş merkezleri - aqua parkı - dayalı döşeli mobilyalı - daire içinde kaplıca suyu - su kaydırakları , plajları - gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu, internet kafe - futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları - fin hamamı, masaj , sauna, fitness center, 4x4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır Ayrıca tesiste; alişveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık merkezi yer almaktadır Tatil Köyünün kendi deniz otobüsü iskelesi vardır. Her gün İstanbul, Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan tarifeli deniz otobüsleri ile Armutlu'ya 1 saatte ulaşabilirsiniz . birçok ajans ve firmalar ve ihlasın kendisi bu tatil imkanı nı çok yüksek fiyatlardan satışa sunmaktadır . Günlüğü 60 tl dir . 14 günlüğü 700 tl .
  • #2526460
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.