KİRALIK BOBCAT KÜÇÜKÇEKMECE,SİLİVRİ,ÇATALCA

KİRALIK BOBCAT KÜÇÜKÇEKMECE,SİLİVRİ,ÇATALCA

İstanbul / Bakırköy / Ataköy 1. Mah.
44₺
 
KÜÇÜKÇEKMECE,SİLİVRİ,ÇATALCA İstanbul Avrupa yakasında bulunan servisimiz bobcat kiralama ve mini kepçe kiralama hizmetleri vermekdedir.kiralamak istediniz bobcat,mini kepçe iş makinasını sizlere ücretsiz olarak keşif hizmeti sunuyoruz.iletişim bölümünden kiralamak istediniz bobcat mini kepçe makinayı keşif talep edebilirsiniz.

KİRALIK BOBCAT KÜÇÜKÇEKMECE,SİLİVRİ,ÇATALCA

Bobcat mini kepçe iş makinaları genelikle taşıyıcı çekici üzerinde gidecekleri iş alanlaraına nakıleri gerçekşeleşir.Çekci hizmeti kendi bunyemızden verdimiz için her hangi gibi ek ücret ödemeceksınız.Nakliye bedeli talep etmeden bobcat mini kepçe makinalarımız kiralamak isterseniz iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

KÜÇÜKÇEKMECE,SÄ °LÄ°VRÄ°,ÇATALCA Ãœcretsiz keÅŸif talebinde bulunarak bobcat mini kepçe makinalarımızın çalışcagı zemın ve iÅŸ alanlarında keÅŸif hizmeti sunuyoruz ve bu hızmet için her hangi gibi ek ücret talep etmiyoruz.ayrıca bobcat mini kepçe kiraladınızda bu makinalarımızın yanında sabıt olarak hidrolik kırıcıda vermekdeyiz.
  • #4402370
  • MEGA Foto
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Kiralık
  4. Ä°ÅŸ makinesi
  5. Beko loder (Kazıcı-Yükleyici)
  6. Bobcat
  7. Ä°stanbul
  8. Bakırköy
  9. Ataköy 1. Mah.
  • ÇOBANÇEÅžME Kiralık bobcat

    Çok Amaçlı Mini Yükleyici, alanında icat edilen ilk makinedir. Bobcat Mini yükle ...

  • BAKIRKÖY Kiralık bobcat

    Kiralık bobcat mini jcb kepçe 1cx iş makinası hakkında bilgi ve kiralama hakkınd ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.