keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık

keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık

Marmara » Edirne » Erikli
150₺
  • 150₺
    Marmara » Edirne » Erikli
keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık
 
keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık keşan eriklide saros-saroz erikli'de kiralık yazlık
Daire dublex+çatı katı(triplex)tir. Daire site içindedir ve denize uzaklı 300mt'dir.Özellikleri: 24saat sıcak su, uydu alıcılı tv, barbekü, balkon, çamaşır makinası, buzdolabı, fırın, elektrik süpürgesi, site oyun parkı, site otoparkı, site güvenlik görevlisi vb.daire 3+1 den oluşmakta yatak kapasitesi 7-8 kişiliktir.Kira bedeli gecelik 150 tldir. 1 haftalık kurban bayramı haftası ücreti 1000 TL'DİR.
  • #3563338
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.