Kekik tohumu fiyatları

Kekik tohumu fiyatları

Ankara / Pursaklar / Saray Cumhuriyet Mah.
200₺
 
Kekik tohumu fiyatları Kekik tohumu fiyatları Kekik tohumu fiyatları Kekik tohumu fiyatları Kekik tohumu fiyatları Kekik tohumu fiyatları
KEKİK TOHUMU. SİVRİ KEKİK TOHUMU THYMUS VULGARİS. Sivri kekik thymus vulgaris. Sivri kekik fiyatları. Kekik tohumu fiyatları. Kekik tohumu ne zaman ekilir. Kekik tohumu satışı. Kekik tohumu nasıl alınır. Kekik tohumu ankara. Kekik tohumu al. Kekik tohumu çimlendirme. Kekik tohumu kaç günde çimlenir. Kekik tohumu nasıl ekilir. Kekik tohumu ne zaman ekilir. Kekik tohumu ekimi. Kekik tohumu ekim zamanı. Kekik tohumu fiyatı. Kekik tohumu satan firmalar. Kekik tohumu nerede bulunur. Kekik otu tohumu. Yer örtücü kekik tohumu. Sahibinden satılık kekik tohumu. Kekik tohumu temini. Yayılıcı kekik tohumu. Yabani kekik tohumu.

Sivri Kekik (Thymus vulgaris) Tohumu: Kırmızı kekik uçucu yağı, baharlı-otsu, kuvvetli kokuda, ısıtıcı, kırmızı kahverengi ya da portakal renginde bir sıvıdır. Beyaz kekik uçucu yağı ise, tatlı, taze, taze otsu, orta derecede kokulu, uçuk sarı renkli bir sıvıdır.

Taze ya da kısmen kurutulmuş yaprak ve çiçeklerden, su veya buhar distilasyonu ile elde edilir. Anayurdu Akdeniz çevresi, özellikle İspanya’dır.

Kullanılan kısımları taze ve kısmen kurutulmuş çiçekleridir. Bileşiminde timol, karvakrol, terpinen, kamfen, borneol, linalol ve simen bulunur.

Uçucu yağ, tüm enfeksiyonlar için, antiseptik, güçlü bir mikrop öldürücü ve dezenfektandır. Midevi, hazmettirici ve diüretik etkilere sahiptir. Romatizma, gut, selülit ve artrit tedavisinde kullanılır. Uyarıcı özelliğiyle dolaşım yetersizliğinde, eklem ve kas ağrılarında etkilidir. Bağışıklık sistemi üzerine yaptığı uyarıcı etki, nezle, grip, soğuk algınlığı, öksürükte yarar sağlar. Seyreltilmiş uçucu yağ, yanık, ezik, yara ve bitleri temizlemede kullanılır. Gargara olarak kullanıldığında dişeti enfeksiyonları ve apseleri iyileştirir. Aynı zamanda uçucu yağ, stres, baş ağrısı ve depresyonda rahatlatıcı güzel bir kokuya sahiptir.

Bazı kişilerde hassasiyet ve iritasyona neden olabileceğinden iyi seyreltilmelidir. Yüksek tansiyonu olanlar ve hamileler ile homeopatik ilaç alanlar kullanmamalıdır.

KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI

DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.

0545 874 13 63
  • #4402993
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Bahçe ve Yapı market
  3. Bahçe
  4. Ankara
  5. Pursaklar
  6. Saray Cumhuriyet Mah.
  • Satılık kekik tohumu

    İzmir Kekiği Bilyalı Kekik (Origanum onites L.): Türkiye’den ihraç edilen kekik ...

  • Kekik tohumu, ANKARA KEKİK TOHUMU,Kekik tohumu satış, KEKİK TOHUMU SATIŞI,

    Dağ Kekiği Tohumu Sater Otu Tohumu (Satureja hortensis): Sater (Satureja hortens ...

  • kare üretim saksı fiyatları, kare üretim saksı çeşitleri, kare üretim saksı satış, kare üretim saks

    KARE ÜRETİM SAKSILARI GÜL SAKSILARI KOD CODE ÇAP DIAMETER (cm) YÜKSEKLİK HE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.