kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu

kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu

İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
3₺
  • 3₺
    İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu
 
kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu kayseride satlık ilk ekim elenmiş ASPİR BALCI tohumu
NOT: ASPİR BİTKİSİNİ ÇEKİP FİLTRE SİSTEMİ İLE YAĞI ÇEKİLİR VE TESLİM EDİLİR. Sarı çiçekli ve dikenli bir çeşit olan Balcı, krem rengi tohumludur ve bitki boyucm arasındadır. Yazlık tabiatlı orta erkenci olan Balcı çeşidi kurağa oldukça dayanıklı olup, verim düzeyi kg/da arasındadır. 1000 dane oranı 40-48 g, iç oranı %olup, yağ oranı ise % 38 - 41, ham selüloz oranı % 26-27 seviyesindedir. Bu özellikleri bakımından ülkemizdeki mevcut çeşitlerden üstündür. YAĞ ÖZELLİKLERİ Balcı çeşidinden elde edilen yağda doymamış yağ asidi oranı % 96' dır, oleik asit oranı % 16, linoleik asit oranı ise % 77' dir. NOT:
  • #3540450
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.