karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir.

karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir.

Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
65.000₺
  • 65.000₺
    Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir.
 
karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir. karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir. karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir. karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir. karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir. karlı bir ev almak istermisiniz? evim müstakildir.
ısparta / keçiborlu ilçesinde 483 m2 arsa içerisinde 120 m2 bahçeli iki katlı tapulu müstakil ev satılıktır. arsa içerisinde yaklaşık 35 m2 bir depo ve yaklaşık 55 m2 bir dükkan bulunmaktadır. dükkan içerisinde konfeksiyon atölyesi işletmekteyim. borcumdan dolayı satacağım. alacak olan arkadaşdan (şayet yatırım amaçlı düşünüyorsa) evi ve dükkanı 5 yıllığına sözleşmeli olarak 500 tl kira karşılığında kiralamak istiyorum. bu güveni hertürlü şekilde alacak olan kişiye verebilirim. kontrat prosüdürleri ne gerektiriyorsa ve hertürlü yaptırım hakkını verebileceğim yani öyle bir sözleşme yapacağız ki ne o beni 5 yıl dolmadan çıkarabilecek nede ben çıkıp gidemeyeceğim. varsa böyle bir taliplisi arayın görüşelim. maksadım, kıredi faizlerinden kurtulup faizsiz kazanç elde ederek konfeksiyon işimi devam ettirebilmek. ayrıca kendisi oturmak amaçlı taliplileri ilede değerlendirme yapabilirim. alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
  • #2671508
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.