karatay akkent siteleri satılık koop.

karatay akkent siteleri satılık koop.

İç Anadolu » Konya » Karatay
19.000₺
  • 19.000₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
karatay akkent siteleri satılık koop.
 
karatay akkent siteleri satılık koop. karatay akkent siteleri satılık koop. karatay akkent siteleri satılık koop. karatay akkent siteleri satılık koop. karatay akkent siteleri satılık koop. karatay akkent siteleri satılık koop.
Karatay belediyesi öncülüğünde LÜKS yapılan AKKENT konutları Daireler Amerikan panel kapılı, ankastre mutfak dolaplı, saten alçılı ve kartonpiyerleridir. Asansörlü, özel güvenlikli, pay ölçerli merkezi doğalgazlı, dış cephe montalama ısı yalıtımlı ve deprem yönetmeliğine uygundur. Fetih caddesine Mevlana Kültür Merkezine yakındır. (KAR-BEL EMLAK OFİSİNDE Belediye öncülüğünde yapılan kooperatiflerin tamamında en uygun fiyata hisse vardır ve Tüm satışlar alıcı ile satıcı karşılaştırılarak gerçekleşmektedir. Lütfen fiyatları teyit ediniz.)diğer ilanlarımız için www.karbelemlak.com 17, 05, 2013 1.SALON Döşemeler: Asmolen döşeme, ahşap laminat parke kaplama Duvarlar: Tuğla duvar, alçı üzerine saten boya Tavanlar: Alçı üzeri saten boya 2. ODALAR Döşemeler: Asmolen döşeme, ahşap laminat parke kaplama Duvarlar: Tuğla duvar, alçı üzerine saten boya Tavanlar: Alçı üzeri saten boya 3.MUTFAK Döşemeler: Asmolen döşeme, ahşap laminat parke kaplama Duvarlar: Tuğla duvar, alçı üzerine saten boya - fayans Tavanlar: Alçı üzeri saten boya Tezgah: Granit veya mermer, dolaplar sunta lam gövde ve membran kapak 4.BANYO Döşemeler: Asmolen döşeme, seramik kaplama Tavanlar: Asma Tavan Banyoda: Alafranga tuvalet, akrilik tekne, duşakabin, hilton tibi lavabo 5.KAPI - PENCERE: Pencere: Ahşap desenli PVC doğrama, denizlikler mermer İç Kapı: Amerikan panel Daire Dış Kapı: Çelik Kapı 6. GİRİŞ KAT SAHANLIK ve MERDİVENLER -Bej Mermer kaplama -Korkuluklar; Alüminyum profil -Bina giriş kapısı; alüminyum doğrama -Rüzgarlık ; ahşap y ada alüminyum doğrama 7. YALITIM - Dış cephe ve zemin döşemeleri ısı yalıtımlı - Dış cephe boyası silikon asetatlı boya - Antrelerde sürgülü kapaklı vestiyer - Odalarda kartonpiyer ve perdelikler - Akkent siteleri ana girişi güvenlikli, bahçeler kamelyalı bina girişleri kameralı ve kilit sistemi tuşlu şifreli tip olacak. 8. SIHHI TESİSAT ve KALORİFER TESİSATLARI: - Doğalgazlı, merkezi Isıtma - Su arıtma cihazı, su deposu ve hidrafor olacak 9. ASANSÖR TEKNİK ÖZELLİKLERİ - 8 Kişilik asansör olacak
  • #3451950
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.