karakalem ve duvar ressamı

karakalem ve duvar ressamı

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
karakalem ve duvar ressamı
 
karakalem ve duvar ressamı karakalem ve duvar ressamı karakalem ve duvar ressamı karakalem ve duvar ressamı karakalem ve duvar ressamı karakalem ve duvar ressamı
DUVARLARA YAPTIĞIMIZ RESİM İŞLEME YÖNTEMİYLE SİZLERDE BULUNDUĞUNUZ MEKANLARA CANLI BİR HAVA KATIP NEFES ALMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ.. HER TÜRLÜ ORTAM VE ÇALIŞMA ALANLARI İÇİN İSTENİLEN TARZDA VE ŞEKİLDE ÜST DÜZEY KALİTE VE GÖRSEL AÇIDAN EN DİKKAT ÇEKİCİ RENKLER KULLANILARAK, SADE VE RENKSİZ OLAN SIRADAN DUVARLARINIZA HAYAT VERİP, GÖZ ZEVKİNİZE HİTAP EDECEK ŞEKİLDE TASARLIYORUZ.. ALIŞMA ALANLARIMIZ ; *Restaurantlar *Barlar *Kafeler *Okul lar *Ana okulları *Eğlence merkezleri *İş merkezleri *Hastahaneler *Çocuk ve bebek odaları *Sokak ve trafolara *Konut ve villalara İstenilen boy ve ebatta çizimleriniz yapılmaktadır.. NE KADAR KALICI BU RESİMLER? Kullanılan malzemeler kaltiteli olup çizim ve boyama aşamasından sonra özel koruyucu sprey ve vernikler kullanılıp uzun ömürlü olması sağlanır.Bulunan ortamdaki ısı, nem veya herhangi bir darbe ve etkiye maruz kalan çalışmalarımız bu tür durumlara göre değişkenlik gösterebilir. NE TÜR ÇALIŞMALAR YAPILIR ? Silüet, Karakalem, Vektörel ve Realistic çizimler dışında 3D efektli çizimlerde yapılmaktadır.. ZİM SÜRESİ VE ÜCRETLENDİRME NASIL YAPILIR? Yapılacak çizimin büyüklüğü ve kullanılan malzemenin çeşitliliğine göre farklılık gösterir. Ortalama iş bitimi 3 gündür.Ücretlendirme m2 olarak hesaplanır.
  • #4174743
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.