k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR

k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
150₺
k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR
 
k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR k9-SİBİRYA KURDU KIRMASI YUVA ARIYOR
Konya'dan satılık sibirya-k9 kırması 2 taraftan özellik almış olup araştırmacı , aşırı hareketli , k9 zekalı ve bir gözü mavi diğer gözü kahveringi olup %100 eğitilebilecek en yüksek seviyedeki köpek türüdür.Biz özellikle k9 ve sibirya kırdırdık ki hem eğitim anlamında hem de vahşilik bakımından en uygun tür olabilmesi için... Nitekim sadece saf k9 türleri eğitilebilmesi kolay olmakla beraber bir köpekte olması gereken güç , asalet ve hırçınlık en yüksek seviyede olmamaktadır.Bu yüzden Sibirya kurdundan gelen vahşilik , hertürlü kış şartlarına soğuğa dayanıklılık ve bir çok özellik türe ayrı bi güç katmıştır. Gençlik ve kuduz aşısı vurulmuştur - kartı vardır. İletişime geçecek olan alıcılardan ricamiz , köpeğimize en az bizim kadar titiz ve düzenli bakılmasıdır. Köpeğin İsmi : Daisy Köpeğin Cinsi: Dişi ( K9(Alman kurdu), Sibirya kurdu] Köpeğin D.T. : 2 MART 2013 Fiyat = 150 TL .
  • #3463577
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bilecikte kangal ve kupaylar

    Kangal yavrularımız 50 Gunluk 3 buyuk Kupayımız 3.5 aylık Yavru kupaylarmız ...

  • AMERİKAN COCKER SPANİEL yavrularımız sağlık ve ırk garantilidir

    AMERİKAN COCKER SPANİEL yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi almış ...

  • 3 aylık COCKAPOO yavrularımız tuvalet eğitimli ve sağlık garantilidir

    FCI ( Uluslarası Köpek Federasyonu) tarafından yeni bir ırk olarak tanınan yeni ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.