izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık

izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık

Ege » İzmir » Ürkmez
50₺
  • 50₺
    Ege » İzmir » Ürkmez
izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık
 
izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık izmir ürkmezde kiralık eşyalı yazlık
İzmirin Ürkmez beldesinde deniz kiyisinda bir tatil imkani sizi bekliyor. Asma ağaçları ile çevrili olan evimizde rahat ve huzurlu bir tatil. sizlere sunmus olduğumuz apart dairelerde her türlü imkan mevcud (INTERNET BAGLANTISI VAR) esyali (TV uydu bağlantılı) olarak verdigimiz dairelerde 5 yatak bulunmakta ve bir oda bir solon seklindedir ayrica mutfak ve banyo bulunmaktadir. siz sadece yiyecek ve giyecek getirerek mükemmel bir tatil yapabilirsiniz. Geceligi 50 TL bu bir dairenin fiyatidir kisi basi fiyat degil ürkmez yazlık en son olarak türkiye bisiklet turunun izmir etabı burada yapıldı. Dunya genelinden sporcular geldiler. Lebedos antik kenti bu bolgededir. Bunun yanı sıra Selcuk-Efes 40 Km mesafededir. Sıcak su kablıcası (Karakoç kaplıcaları) bulunuyor. KİRALIK YAZLIK kiralık daire eşyalı yazlık Kuşadası'na 45 km mesafededir. çok uzun ve geniş plajımız vardir yat turları ve su sporları yapılıyor. mandalina bahçelerinin manzarasının içindedir. Daha önce ürkmeze gelenler hep memnun ayrılmıştır.
  • #2995779
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.