izmir şap ustası

izmir şap ustası

İzmir / Karşıyaka / Alaybey Mah.
 
izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası izmir şap ustası
Firmamız yaklaşık 15 yıllık deneyimi ile beton şap ustası ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. İzmirde bu güne kadar binlerce binanın şap ustalığını başarı ile teslim etmiş bulunmaktayız. Bina temeli , kalıp işlemlerinin ardından başlayan şap ustası ihtiyaçlarınız için ve genel olarak izmirdeki tüm şap ustası aramalarınızda firmamızdan ücretsiz keşif ve bilgilendirme hizmeti alabilirsiniz.

İzmir şap ustası olarak , şap atılacak zeminin ön incelemesini ve gerekli saha fizibilite çalışmasını yaparak , müşterilerimize ister malzemeli isterse sadece işçilik hizmeti olarak fiyatlandırma ve bilgilendirme çalışması yapmaktayız.

Şap atmak sadece düz bir zemine çimento kum karışımı uygulamak değildir. şap ustası gerekli kot ölçümlerini ve yüzey zemin hazırlıklarını çok iyi yapmalıdır. şap atma işleminden sonraki safhada mutlaka şap ustasının önerilerini dikkate almanızı tavsiye ederiz.

iyi bir şap atımı için ; sizde İZMİRDE lütfen bizi seçin.
  • #4412800
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İzmir
  4. Karşıyaka
  5. Alaybey Mah.
  • doruk temizlik hizmetleri

    Doruk Temizlik firmamiz siz müşterilerimize daha güzel hizmet vermekten mutluluk ...

  • maltepe kartal şişli üsküdar ev tadilat mutfak tadilatı banyo yenileme tadilatçı usta berke

    0212 2217707 0216 6522058 www.berkeyapi.com Şimdi Evinizi yenileyin. Sezon ...

  • çatı kalıp Ustası

    Çatı kalıp beton ve tadilat işleriniz özenle yapilir 05061210912 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.