izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor

izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor

Ege » İzmir » Karabağlar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karabağlar
izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor
 
izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor izmir bozyakada halı mobilya mağazasına ortak aranıyor
izmir karabağlar bozyakada bulunan halı mobilya mağazasına ortak aranıyor.6 yıllık geçmişi olan müşteri potansiyeli yüksek geliri güzel olan ve ana cadde üstünde bir mağazadır.2 mağazamız bulunmaktadır.biz zaten 2 ortağız.ancak benim asıl mesleğim memur olduğu için her iki işe birden yeterince yoğunlaşmak mümkün olmadığından ben %50 hissemi uygun fiyata devrediyorum.ortağım çok iyi biri.zaten ciddi olan gelir hem mağazaları görür hemde ortağımla tanışır. en güzel kararı o zaman verir.yatırımınızı 1.5 senede amorti edebileceğiniz nadir rastlanılabilecek çok güzel bi fırsat.genç emekliler, kendi işini kurmak isteyenler, güvenilir bir ortak olsada onunla karlı işler yapsak diyenler.. gerçekten bu fırsat kaçmaz. şimdiden hayırlısı olsun.bu işler nasip meselesi..
  • #2257082
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.