istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık

istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık

Marmara » İstanbul » Güngören
470₺
  • 470₺
    Marmara » İstanbul » Güngören
istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık
 
istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık istanbulda satılık yavru alınmış çift sultan papağanı kafesiyle birlikte+yuvalık
Selamlar, Öncelikle adlarını söyleyeyim Şükrü & Şükriye. Şükrüyü daha yavruyken aldık, bi 5 sene oldu sanıırm. 2 sene boyunda yanına başka bir papağan eş filan koymadık tek onunla ilgilendik Sonra yanına şükriyeyi koyduk alıştılar filan derken 6-7 kez kuluçka dönemi oldu ortalama her dönemde 4-5 yumurta bırakıyordu. Sürekli yavruları kontrol edemediğimiz için yavruluğunu kaldırdım. 4 - 5 aydır kafesten yavruluğunu kaldırdım. Çıkan yavruları bi seviyeden sonra elde şırınga dan mama ile besledik. Konuşmalarından ötmelerinden bahsedeyim. Şükrü bizimle büyüğüdü için çabucak alıştı adını söyler cici kuş der bunlar en net olanları bunların dışında 4-5 tane daha ötüşü var. Kafesin ölçüsünü bilmiyorum ama büyük bayağı rahat etsinler diye almıştık. Yuvalığıda yanında verilecektir yuvalıkta sultan papağan için ideal büyük boy. İlgilenirseniz yavru alır büyütürsünüz. Ben öğrenci olduğum için yavru alıp bakamıyorum yazık oluyor ölüyorlar filan o yüzden yuvalığını kaldırdım. Sabahleyin çektiğim için sabah biraz keyifsizdi şükrü tüylerini kabartmış görünüyor fotograflarda. Hiç bir sağlık problemleri yoktur. Ciddi kişiler ulaşsın lütfen.
  • #4034828
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.