istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz

istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz

Marmara » İstanbul » Kartal
3₺
  • 3₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz
 
istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz istanbulda fidan tarlamızda ürettiğimiz
Samsunda tarlamızda ürettiğimiz canlı çit-karaçam-fıstıkçamı-mavi servi-kara servi-mezarlık servisi-mazı-ıhlamur-çınar-dişbudak -manolya-malta eriği-yenidünya-kara inçir-karayemiş-elma-armut-kiraz-vişn e-şeftali-kayısı-erik-badem-mazı-cev iz fidanlarını en uygun fiyata tarlamızdan direk bahçenize gönderiyoruz. Böylece fidanda sık görülen beklemeden elden ele dolaşmasından dolayı oluşan dikildiği yerde tutmama kuruma gelişmeme gibi sıkıntılar bizim fidanlarımızda söz konusu değildir. FİDAN TARLADAN ALINIR. Bu konu çok önemlidir. Komusyon yok aracı yok en kaliteli fidanlar en uygun fiyatlara elinizde olacak. Arayı görüşelim cep:.samsundan tüm illerimize en uygun fiyata ve nakliye koşullarında fidan gönderiyoruz.
  • #2935399
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.