istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet

istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
1.800₺
  • 1.800₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet
 
istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet istanbul bayrampasadan satılık KUBA KEE 100 motosiklet
İLK SAHİBİNDEN SATILIK KUBA KEECUB MODEL MOTORSİKLETİMİ İHTİYAÇ DIŞI SATIYORUM. HERHANGİ BİR KAZASI KIRIGI CATLAGI DEGISENİ BULUNMAMAKTADIR.SADECE İSE GIDIS GELISTE TİTİZ VE TEMİZ KULLANILMISTIR. MOTORUMU ISTEDIGINIZ BIR MOTORCUYA GOSTEREBILIRSINIZ. VERGİSİZ VE MUAYENESİ 2016 YILININ EYLÜL AYINA KADAR MEVCUTTUR.u LASTİKLERİ YENİ VE DUBLEXTİR. BÜTÜN PARÇALARI ORJİNALDİR. DEĞİŞENİ YOKTUR. MOTOR BAŞINDA UFAK BİR PAZARLIK PAYI OLUR. MOTOR DEVİR TESLİMİ HEMEN ALICIYA VERİLİR..aLıCıSıNa HaYıRLı OlSuN.
  • #4097294
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.