ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı

ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı

Ege » İzmir » İzmir
125₺
  • 125₺
    Ege » İzmir » İzmir
ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı
 
ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı ispenç takım (beyaz göğüsleri sarı
.yanak-sakal-gül ibik-bol paça-5 parmak ve ufak boyluluk herşey fazlasıyla mevcut.jako ve büyük papağanlarla takas yapabilirim.horoz ve tavuk bu senenin palazıdır.horoz daha yeni ötmeye başladı fakat henüz horozluk yapamıyor. 15-20 güne kalmaz horozluk yapar. tamamen orijinal. .yol ücreti karşılanması durumunda her ile otobüs ile gönderim yapabilirim. türkiyenin bir çok ilinden referans verebilirim. diğer ilanlarımdan farklı renklerdeki diğer satılık çiftlerime bakabilirsiniz..yanak-sakal-gül ibik-bol paça-5 parmak ve ufak boyluluk herşey fazlasıyla mevcut.jako ve büyük papağanlarla takas yapabilirim.
  • #3824516
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.