ispenç - 3 hepsi orjinaldir

ispenç - 3 hepsi orjinaldir

Ege » İzmir » Buca
150₺
  • 150₺
    Ege » İzmir » Buca
ispenç - 3 hepsi orjinaldir
 
ispenç - 3 hepsi orjinaldir ispenç - 3 hepsi orjinaldir ispenç - 3 hepsi orjinaldir ispenç - 3 hepsi orjinaldir ispenç - 3 hepsi orjinaldir ispenç - 3 hepsi orjinaldir
hepsi orjinaldir. gül ibik - yanak - sakal - 5 parmak - bol paça - ve kısa boylu. selam hayırlı günler herkese. bu senenin yavruları beğenizine sunulmuştur. hepsi orjinaldir. gül ibik - yanak - sakal - 5 parmak - bol paça - ve kısa boylu. hepsi orjinal. resimler herşeyi anlatıyor zaten. resimlerdeki tavukların çoğu anaç horozlar ise bu senenin yavrularıdır. horozlar yeni yeni ötmeye başladılar. horozlarımın hepsi çok süslüdür. horozluk tüylerinden sonra dahada süslenecektirler. takım fiyatım 150 tl dir .lütfen tek tavuk için aramayınız elimde horoz fazla olduğu için tek tavuk veremiyorum. bu ilanda 3 çift vardır. elimde 10 çifte yakın var. diğer ilanlarımda bu çiftlerin devamını görebilirsiniz boyları konusunda fikir vermesi bakımında 1 lt lik küçük suluğun yanında çektim fotoları.izmir içi elden teslim dir.
  • #3573656
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.