inkum amasra kiralık daire

inkum amasra kiralık daire

Karadeniz » Bartın » İnkum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Bartın » İnkum
inkum amasra kiralık daire
 
inkum amasra kiralık daire inkum amasra kiralık daire inkum amasra kiralık daire inkum amasra kiralık daire inkum amasra kiralık daire inkum amasra kiralık daire
Dairemiz denize sıfırdır. Plaja 10 adım mesafededir. Fiyatlar kişi sayısı ve kalınacak gün sayısına göre değişmektedir. En az 2 gün konaklama alınmaktadır. "özel günlerde ve hafta sonlarında fiyat değişmektedir". Bilgi için arayınız. ödeme nakit. Fiyat bir gecelik ücret olup ramazan ayı fiyatıdır. çıkış saati ertesi gün sabah:10.00 Yemek servisimiz yoktur. Daire apart şeklinde kiralıktır. Banyo, sıcak su , wc , mutfak , yatak odası , teras , mutfak gereçleri , nevresim vardır ( isterseniz kendiniz de nevresim getirebilirsiniz) , tv , uydu , wifi , deniz manzarası , sahile 1 dk yürüme mesafesinde , doğa ve denizle iç içe , şömineli , Eşyalı ,, kişi konaklama imkanı vardır.
  • #4192085
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.