ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya

ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya

Marmara » Sakarya » Adapazarı
Görüşülür
ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya
 
ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya ingiliz bebeklerimiz kuru mamaya
14 nisan doğumlu 4 yaşındaki kendi kızımın İLK ve SON doğumundan olan bebeklerimiz kuru mamaya geçişinden sonra sahiplendirilecektir.hepsi çok sağlıklı hepsinin yeterli süt ile büyüdüğü sürekli kontrol edilmiş ek besinleri ve sağlıklı bağışıklığı yüksek olması için gereken herşey yapılmış 2 erkek 1 dişi yavrularım 3 nesildir bizimledir ve hiç bir bireyde rage sendromu görülmemiştir. ingiliz cocker spaniel standartlarına uygun olup eğitiminde hiç zorlanmayacağınız ( annesi 2 aylık oldugunda temel eğitimini bitirdi 4 yaşında son 3 senedir bir kez bile eve tuvaletini yapmamamış kesinlikle tam anlamıyla hanımefendi yetişmiştir.) Kesinlikle !! Bahçede bakacak, Avda kullanacak, Kurulu düzeni olmayanlar İleride tüyünden tuvaletinden şikayet edecek insanlar "Bir köpeğin sahibinden 10 ricası" nı okumayan benimsemeğen Bir köpeğin sorumluluklarını almakta bakımında en ufak bir tereddütü olan lütfen bu ilanı göz ardı etsin. Çünkü yavrularım ne olursa olsun EMİN olduğum kişilere verilecektir. Yavrulara hak ettiği değeri veremeyecek bir showdog olmasa bile en azından ileri eğitimi verebilecek insanlara verilecektir anne 39 günlükten 4 yaşına kadar benimle yaşamış ve hayatlarımızın sonuna kadar yanımda kalıcak dosttumdur Adapazarında sahiplenecekler için isteğe bağlı temel eğitim ücretsiz verilecektir ve tüm sahiplenenler için 7/24 bakım ve sorular için yardımcı olacağım . Bir köpeğin sorumluluklarını almakta bakımında en ufak bir tereddütü olan lütfen bu ilanı göz ardı etsin. Çünkü yavrularım EMİN olduğum kişilere verilecektir.
  • #3765969
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bedava Doberman Arıyorum

    Daha önce çok güzel bir dostluk yaşadığım bu harika ırktan edinmek istiyorum.Çan ...

  • KİMLİKLİ KING DOBERMAN

    9 aylık Orijinal King doberman kuyruğu kulağı özenle kesilmiş olup tamamen sağlı ...

  • ingiliz pointer yavrular

    ana baba faal avcı av köpeği avcıdan alınır kendi köpeklerimin yavruları ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.