incekte sahibinden satılık triplex villa

incekte sahibinden satılık triplex villa

İç Anadolu » Ankara » İncek
230.000₺
incekte sahibinden satılık triplex villa
 
incekte sahibinden satılık triplex villa incekte sahibinden satılık triplex villa incekte sahibinden satılık triplex villa incekte sahibinden satılık triplex villa incekte sahibinden satılık triplex villa
Ankara -İNCEKTE-satılık triplex bahçeli ev Ankara -İNCEKTE-satılık triplex bahçeli ev Ankara, İNCEK-TULUNTAŞ mevkiinde KARGEN YAPI KOOPERATİFİ ne ait tapulu, bahçeli, kapalı garajlı, 300metrekare müstakil ev.Ihlamur Caddesi üzerindeki evimzin, * giriş ve basement katı bahçeye bakıyor, * giriş katında salon, mutfak, tuvalet, kapalı garaj var, * üst katta ebevyn banyolu yatak odası, 2 yatak odası banyo, tuvalet , 2 balkon var, * basement katında açık mutfak, salon, tuvalet, 1 oda, kalorifer odası, bahçe verandası, bahçe var. Ayrıca evin doğal gaz+elektrik+su+kanalizasyon işleri tamamlanmıştır ve sitede yaşam başlamıştır. E-mail ile bize ulaşmanız durumunda evin detayları ile ilgili en kısa sürede size geri dönerek bilgi vereceğiz.
  • #2711953
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Müstakil ev
  • sahibinden satılık müstakil ev

    temiz, ferah ve bahçeli güzel bir ev hastane market ve istenen heryere kolay ula ...

  • Sahibinden satılık müstakil ev + bahçe..

    Artvin/Şavşat Söğütlü Mahallesi Taşkürün altı 2 katlı müstakil ev + bahçe toplam ...

  • satılık 2 katlı müstakil ev

    ankara kutludüğün köyünde müstakil 2 katlı müstakil ev imarlı merkeze yakın ulaş ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.