imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili

imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili

Ege » İzmir » Çamdibi
90₺
  • 90₺
    Ege » İzmir » Çamdibi
imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili
 
imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili imalatçıdan DEMiR PROFiLLi RANZA ve BAZA MODELLERi, 3yıl imlatçı garantili
iMALACI DiLi FARKLIDIR, 40X40profil kullanıyoruz dersek zor anlaşılıyor ancak ranzamızın üstüne 3kişi çıkabilirsiniz dersek anlaşılır.BAZAMIZIN 6atkılı olduğunu ve köşe dönüş metali var bu da 3 sene imalat garantili çok sesssiz kullanımı olduğunu ifade eder.RANZA ve BAZA larımızda sallantı ses gıcırtı olmaz.RANZALAR istenirse 2 adet tek kişilik ranza haline gelebilir. 90TL baza, 120TL ranza başlangıç fiyatları vardır. Başlangıç ölçülerimiz 80 veya 90x190 tek kişilik ölçülerdir.Firmamız 40 yıldır Ege bölgesinde izmir merkezinde güven ve dürüstlükle faaliyet göstermektedir. cetinhali.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • #3971073
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.