ikinci el eşya alanlar dikmen

ikinci el eşya alanlar dikmen

Ankara / Yenimahalle / Yunus Emre Mah.
Ücretsiz
 
angaraikincielesya.com 0533 761 50 86 0507 943 35 05 ikinci el eşya dikmen

Dikmen bekarların yoğun olarak yaladığı semtlerin başında gelmektedir. Her bütçeye uygun ev bulunabildiği gibi pek çok aile de evlerini yine bu semtin güzel binalarına taşınarak yenilemektedir. Hem ailelerin, hem öğrencilerin hem de bekarların sıklıkla tercih ettiği Dikmen, pek çok ikinci el eşya mağazasına da sahiptir. Özellikle öğrenciler yurtta kalmadıklarında ev tutmakta ve ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, yatak gibi zaruri ihtiyaçlarını sıfır değil, sıfıra yakın, az kullanılmış ikinci el eşya Dikmen şubelerinden almaktadırlar. Çok uygun fiyatlara aldıkları eşyalar sayesinde, okumak için aldıkları harçlıklarından da fazla para harcamamış oluyorlar.

İkinci el eşya dikmen mağazalarında her çeşit eşya bulmak mümkündür. Öğrenciler dışında yeni ofis açacak olan ama az kullanılmış ofis mobilyaları almak isteyenler de yine ikinci el eşya mağazalarından yararlanabilirler. Her tür ofis mobilyası bulunan mağazalarda spot beyaz eşya bulmak da oldukça kolay. Fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi, televizyon ve çamaşır makinesi gibi pek çok spot beyaz eşyayı en uygun fiyatlara alabilir ya da evinizdeki değiştirmeyi düşündüğünüz beyaz eşyaları satabilirsiniz.
  • #4405822
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  4. Ankara
  5. Yenimahalle
  6. Yunus Emre Mah.
  • ikinci el eşya alım satım mamak

    ankaranı her semtinden eski ve kullanımış ev eşya ve beyaz eşya ve büro eşyası ...

  • ikinci el eşya eryaman

    ankaranınher semtinden ikinci el eşya beyaz eşya ve komple ev eşyası ve beyaz eş ...

  • fatih balat İkinci El Eşya Alan Yerler

    fatih balat İkinci El Eşya Alan Yerler 0537 427 48 48, fatih balat İkinci El Mo ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.