hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk

hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk

Ege » Aydın » Kuşadası
16.500₺
  • 16.500₺
    Ege » Aydın » Kuşadası
hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk
 
hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk hlc club prestijde 4+1 kişilik ağustosun son haftası 99 yıllık satılık devremülk
DÖNEMİ: 34.HAFTA (AĞUSTOS DÖNEMİ) YÜKSEK KIRMIZI DÖNEM *** SERTİFİKASI ALINMIŞ Holiday & Leisure Club (HLC) dahilindeki her tesisten üye olan aileler, herhangi bir değişim ücreti ödemeksizin, tercih ettikleri tesisin bakım aidatını ödeyerek tatil yapma hakkına sahip olacaklardır. Ve tüm üyeler, Holiday & Leisure Club sayesinde, RCI ve Interval International Uluslar arası değişim olanaklarıyla tüm dünya da diledikleri tesiste ailecek tatil yapabileceklerdir Uluslararası Değişim Sistemi mükemmel bir tatil yaşamanın farklı şekilleri konusunda esneklik de sunuyor. Sahip olduğunuz hafta karsılığında dilerseniz bir kayak tesisinde, dilerseniz bir tekne turunda, dilerseniz egzotik kumsallarda yada dünya metropollerinin birinde tatilinizi değerlendirebilirsiniz.
  • #3800991
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.