haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım

haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım

İç Anadolu » Ankara » Haymana
6.500₺
  • 6.500₺
    İç Anadolu » Ankara » Haymana
haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım
 
haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım haymana çağ termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım
07-16 Ekim (32.Dönem) tarihleri arasında geleceğin termal yıldızı olan Haymana Çağ Termal tesislerindeki devremi satmak zorundayım. Geçenlerde Kültür Bakanının katılımı ile başka bir firmanın Haymana'da tesis temeli atılmıştır. Çağ Termal tarafından Türkiye'de ilk olarak 7 yıldız konforunda inşası devam eden tesis Aralık 2012 tarihinde hizmete girecektir. Bu süreye kadar 4 gece 5 gündüz, 1, 2 veya 3. etaptan uygun olan birinde ücretsiz tatil yapma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca RCI üyeliği ile dünya ve Türkiye'de RCI üyesi tesislerden ömür boyu ücretsiz yararlanma fırsatına sahip olacaksınız. Çağ Termal'in de ömür boyu sahibi olacaksınız (Kanuni mirasçılarınız dahil). ARAÇ TAKASI OLABİLİR. Çağ Hayme Sultan Termal Tesislerinin 4.Etabında 181 süit devre mülk dairesi ve 24 devre toplam 4344 adet devre mülk bulunmaktadır. 24 saat termal su, oda servisi ve kat hizmeti verilmektedir. Standart ve süit odalarda, klima, Tv, 1000 kişilik açık büfe ve A la Carte Menü bulunmaktadır. 206 Adet otel odası 4 Adet sauna 1000 kişilik konferans salonu 4 Adet jakuzi 250 kişilik toplantı- konferans salonu 4 Adet özel aile kabini 2 Adet sergi salonu Fizik tedavi merkezi Alışveriş merkezi Sağlık merkezi 2 Adet kapalı termal bayan havuzu Ambulans 2 Adet kapalı termal bay havuzu Fitness Center 2 Adet kapalı termal karışık havuz Restaurant 1 Adet açık termal karışık havuzu Cafe - Bar 300 Araçlı kapalı otopark Güvenlik 200 Araçlı açık otopark Spa- Welness merkezi Her odada Wireless bulunmaktadır.
  • #2771856
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.