günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl

günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl

Marmara » İstanbul » Avcılar
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl
 
günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl günlük kiralık eşyalı daireler-avcılar-e-5 metrobüs yakın-50-100tl
İSTANBUL AVCILAR- E-5 YAKINI, MUSTAFA KEMALPAŞA MAH. PARSELLERDE, MERKEZİ YERDE, KİRALIK EŞYALI DAİRELER, , GÜNLÜK HAFTALIK AYLIK VERİLİR. GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 50 TL.. 1+1 DAİRLER 100 TL. 2+1 DAİRELER 150 TL DİR. TELF: 0545..4856667 NADİR BEYE. HAFTALIK DA VE AYLIK KİRALAMALARDA İNDİRİM YAPILIR, PAZARLGA TABİDİR. AİLE APARTMANINDA DAİRELERDEİ.. AKLI BAŞINDA KÜLTÜRLÜ- NE YAPTIĞIN BİLEN REFERANSLI KİŞİLERE VERİLİR. SIKINTI ÇIKARACAKLAR İÇİN DERHAL OTO KONTROL UYGULANIR.. KİMLİK VB. PROBLEMİMİZ YOKTUR , ANCAK KALINACAK GÜN KADAR ÖDEME NAKİT OLARAK PEŞİNE ALINIR, DAHA SONRASINDA, DAİRE ERKEN BOŞALTILIP TESLİM EDİLSE DAHİ ALINAN ÖDEMELER ASLA GERİYE İADE EDİLMEZ.. MERKEZİ YERDEDİR.. PTT-SAGLIKOCAGI PARK- MARKETLER VB. ÇOK YAKINDIR. ECZANELER HASTANELER YAKINDIR. E-5 YAKIN- METROBÜS 5 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. SİZ İYİ İNSANLAR İSENİZZ EMİN OLUNKİ BİZDE EN AZ O KADAR İYİYİZ.. SİZ KÖTÜ İNSANLAR İSENİZ ENİN OLUNKİ BİZDE EN AZ OKADAR KÖTÜYÜZDÜR.. SAYGILARIMIZLA.. GÜVENLİ AİLE APARTMANINDA SORUNSUZ YER ARAYANLAR GELEBİLİR. GENÇ SEVGİLİ NİŞANLI- EVLİ ÇİFTLER- MEMUR ÇALIŞAN- ÖĞRENCİ OLABİLİR, YETERKİ AKILLI OLSUN.. SAYGILI OLSUN.. DAİMA KONUĞUMUZSUNUZ.. BAŞYAPIT İNŞAAT TİC. 0545.67 NADİR BEY.. AVCILAR - PARSELLER MERKEZ..
  • #3503738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.