gebze evden eve nakliyat

gebze evden eve nakliyat

Kocaeli / Gebze / Osman Yılmaz Mah.
 
GEBZE EVDEN EVE NAKLİYAT KOCAELİ

Ev eşyası taşımacılığı, Türkiye de büyük bir sektör haline gelmiştir. Ancak yetersiz ve bilgisiz taşıma firmaları maalesef sektörümüzün adını kötüye çıkarmaktadır.

Ev eşyası taşımacılığı ihtisas, önem ve dikkat isteyen bir iştir. ULUSOY Nakliyat siz sayın müşterilerimizin sorunu olan ev eşyası taşımacılığında bu problemleri ortadan kaldırmak için 28 yıldır idari teşkilatını ve ekipmanlarını devamlı eğiterek revize etmiştir. Sektör içinde edinmiş olduğumuz deneyimle ambalaj malzemelerini ve ekipmanlarını dünya standartlarının üstüne çıkarıp siz sayın müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

Müracaatınızda: Vereceğiniz adres ve zamana göre mobilya kalitesi ve ev eşyası konusunda deneyimli olan eksperimiz tarafından adresinize ziyaret edilip ambalaj ve taşıma hakkında siz sayın müşterimize bilgi verilmektedir

Her şey Zamanında!

Bize sadece taşıma isteğinizi iletiniz. Konusunda Uzman eksperimizle, değerli eşyalarınızın en iyi şekilde nasıl taşınacağını ve hangi yolla sevk edileceğini size bildirelim.

Eşyalarınızın komple sökülüp, paketlenmesi, sigortalı, güvenilir şekilde nakliyesi.. Taşınacak evinize isteyeceğiniz ekspertiz elemanımız evinizde taşınacak bütün eşyaları görmeli, Bu tespitteki amaç; eşyanızı alabilecek aracın, eleman sayısını ve ambalaj-paketleme için gerekli olan malzemenin belirlenmesidir. Bütün mobilyalar özel olarak ambalajlanır. Kullanılan ambalaj malzemelerimiz hepsi 1. sınıftır. Başlıca ambalaj malzemelerimiz: Havalı naylon, beyaz kağıtlı havalı naylon, oluklu mukavva, battaniye, beyaz kağıt, karton, eşya hacmine göre kutular vs... Ambalajlı olarak kamyona yüklenir.Taşınılacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Yerleşmesi gereken odalara yerleştirildikten sonra ambalajlar sökülüp alınır.
  • #4420723
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Lojistik, Nakliye
  3. Kocaeli
  4. Gebze
  5. Osman Yılmaz Mah.
  • Evden eve ve parça eşya taşıma ve hamal hizmeti vermekteyiz.

    izmirde evden eve ve parça eşya ambalajlama ve taşıma şehir içi ve şehirlerarası ...

  • frigo lojistik taşıma nakliye

    İstanbul Şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmeti her boyutta araçlarımiz mev ...

  • Profesyonel nakliye hizmeti

    Profesyonel nakliye hizmeti Şehir içi ve şehirler arası her türlü arac temin e ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.