gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi

gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi

Akdeniz » Antalya » Alanya
135₺
  • 135₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi
 
gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi gazipaşa havalanına 7 km denize 3 km zeytin bahçesi
havalanına 7km uzaklıkta ve denize 3 km çok güzel bir doğaya sahip bahçenin içinde 40 adet zeytin ağaçları ve incir benzeri ağaçlar vardır her yıl iki tona yakın zeytin ve zeytinleri yağını sıkılıyor zeytin bahçesi içinde ev alanı açılmıştır ve arsaya kır restourant ve market yapılabilir. köy yerleşim içindedir belediyenin içmesuyu içindedir elektirik direği telefon internet arsanın içindedir . arsanın öncepesi ve arka cepesinden yol geçmektedir arsanın yakınından küçük bir temiz akarsu geçmektedir çevresinde çınar ağaçları yakınlarında avakado muz nar ve portakal limon ve dev seralar var yetişmektedir .
  • #4154978
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.