gazinolarda çalışacak, dansçı, garson, oryantal aranıyor

gazinolarda çalışacak, dansçı, garson, oryantal aranıyor

Balıkesir / Edremit / Güre
  • Balıkesir / Edremit / Güre
  • Eleman, iş / Eleman arıyorum / Eğlence, Animasyon

  • gazinolarda çalışacak, dansçı, garson, oryantal aranıyor
  • İlan no#4421497
  • Çalışma şekli Tam Zamanlı
  • Deneyim Aranmıyor
  • Eğitim durumu Fark etmez
 
Yücel Menajerlik Kalitesi ve Güvencesi ile Müzikhollerde, Gece Kulüplerinde, Night Clup larda, Pavyonlarda, Turistik Gazinolarda, Barlarda ve Tüm Eğlence Konseptli Mekanlarda Çalışmak

Dansçı Kızlar,

Bayan Barmeid veya Barmaid Bar Personelleri,

Bayan Garsonlar,

Sahnede Şarkı Söyleyecek Solist Bayanlar, Vokaller,

Oryantal Olarak Çalışmak İsteyen Bayanlar,

İşe alınacaktır.

İşe giriş için

18 Yaşını doldurmuş,

Güleryüzlü Giyimine ve Bakımına Özen Gösteren

Prezentabl,

İşini Severek Yapacak,

Seyahat Engeli ve Konaklama Engeli Bulunmayan,

Tecrübeli veya Tecrübesi,

Olması gerekmektedir.

Müzikhol ve Pavyon İş İlanları

Yevmiyeler günlük olarak verilir. Bütçeler yüksek ve nettir. Yeni işe başlayan bayanlar için en düşük günlük ücret 150 TL dir. Fiyatlar 800 TL ye kadar günlük olarak değişektedir. İlan Türkiye genelidir. Özellikle Edremit, Ören, Burhaniye, Akçay, Güre, Balıkesir, Bursa, İzmir, Ankara, İstanbul, Adana, Antalya ve Muğla için Daha fazla personel ihtiyacı vardır. Çalışacak bayanlar konaklamalı olarak çalışacaktır. Konaklamalar ve tüm sosyal haklar çalışacağınız mekanlara aittir ve Yücel Menajerlik Güvencesi ile bu imkanlar sağlanmaktadır. Detaylı Bilgi için lütfen whatsapp hattımızdan veya telefon ile arayarak bizden bilgi alınız.

İlanımız Tüm Türkiye olmak üzere karadeniz (Trabzon gazinoları, samsun gazinoları, rize gazinoları, giresun gazinoları, artvin gazinoları )gazinolarında, iç anadolu (Ankara gazinoları, Kayseri Gazinoları, Kırşehir Gazinoları, Kırıkkale Gazinoları, Afyon Gazinoları, Kütahya Gazinoları )gazinolarında ege gazinolarında, akdeniz (Antalya gazinoları, Mersin gazinoları, İskenderun gazinoları, Burdur Gazinoları, Isparta Gazinoları )gazinolarında ve Marmara’da ki (İstanbul Gazinoları, Bursa Gazinoları, Balıkesir Gazinoları ) tüm gazinoların seçkin elit gazino ve gece kulüpleri için geçerlidir. Yücel Menajerlik tüm Türkiye’de ki en seçkin gece kulüpleri ve turistik gazinoları ile çalışmaktadır.

Bizimle çalışmak isteyen tüm personel kadrosu hangi bölgede ise isteğe göre kendi bölgesinde ki gazinolarda veya seyahat engeli olmayan bayanlar istediği bölgede ki gazinolarda acentemiz ve menajerliğimiz güvencesi altında çalışabilirler. Yücel Menajerlik Çalıştığı tüm personeline sosyal hakları sağlatan bir gazino menajerlik acentesidir. Garson olarak çalışmak isteyen bayan arkadaşlarımız kriterlerimize uyuyorsa yüksek ve dolgun ücretler ile acentemiz koruması ve güvencesi altında bize başvuru yaparak ilk adımı atabilirler.

Gazinolarda yüksek fiyatlarla çalışmak ve geçiminizi bu şekilde sağlamak istiyor ve iş arıyorsanız yücel menajerlik güvencesi ile gazino ve pavyon iş ilanımıza bizi arayarak veya whatsapp hattımızdan bize yazarak başvurabilirsiniz. Yücel Menajerlik olarak Tüm Sosyal Haklarınızı Koruyor ve çalışacağınız tüm firmalara bu güvencenin sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Yücel Menajerlik Gazinolarda Çalışarak Geçimini Sağlayan Bayanlar İçin En Güvenilir Gazino Menajerlik Acentelerinin Önde Gelen Firmalarındandır. http://www.yucelmenajerlik.com
  • #4421497
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Eğlence, Animasyon
  4. Balıkesir
  5. Edremit
  6. Güre
  • dolgun ücretle bayan garson

    işletmekte oldugumuz cafe bar restaurantda çalışacak bayan garson aranıyor ücret ...

  • YENİ İÇKİLİ NEZİH RESTORANTA GARSON BAYANLAR ARANIYOR

    Merabalar.Yeni içkili restorantımıza müşterilerimize servis yapıcak bakımlı baya ...

  • Bayan garson

    Night clubumuzde calisacak deneyimli deneyimsiz bayan elaman araniyor dolgun ucr ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.