frigolu araç kirlama

frigolu araç kirlama

Marmara » İstanbul » Ümraniye
100₺
  • 100₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
frigolu araç kirlama
 
frigolu araç kirlama frigolu araç kirlama frigolu araç kirlama frigolu araç kirlama frigolu araç kirlama frigolu araç kirlama
K1 YOL YETKİ BELGELİ..MALİYE KAYITLI..RENT ACAR KASKOLU..SERVİS BAKIMLI.. frigofirik Panelvanlar, frigofirik kamyonetler, frigofirik kamyonlar 18 den -22 soğutan Araçlarımızı İstanbul içinde Günlük, Haftalık, Aylık ve Uzun dönem Sürücülü veya sürücüsüz kiralaya bilirsiniz! Ticari Araç Kiralamanın sunduğu Avantajlar: * Sermaye Çıkışı Olmaz * Kira Bedelinin Tamamı Her Kesilen Fatura ile aylık olarak gidere atılır * Otomobil Kiralama Sözleşmesi Bilançonuzda Bir Borç oalrak gözükmez * Parça Masrafı, Periyodik Bakım v.s. yoktur * Kasko ve Trafik Sigortaları, Taşıt Vergisi, Eksoz Pulu Muayene Masrafı yoktur. * Problemlere Acil Çözüm * Defter Değeri ile Satış Değeri Farkından Vergilendirme Söz Konusu Değildir * Yönetim Kolaylığı Firmamızdan; Soğutuculu(-22C) Kadar Soğutan Panelvan, Kamyonet ve Kamyonlarımızı Günlük, Haftalık, Aylık ve Yıllık Olarak Kiraya verilir.
  • #2968932
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.