freelance grafik tasarım desteği

freelance grafik tasarım desteği

Antalya / Konyaaltı / Kuşkavağı Mah.
 
Detaylı iş örneklerimi inceleyebileceğiniz link: http://joom.ag/MjtW/p176

Kurum ya da şahıslara freelance grafik tasarım desteği başvurumla ilgili detaylı bilgilerimi aşağıda alakalarınıza sunarım..

2000-2014 yıllları arasında Metro Group’a bağlı Metro Cash&Carry Türkiye’nin Pazarlama Bölümü bünyesinde kurduğu tasarım atölyesinde “uzman tasarımcı grafiker” titri ile çalıştım.. Öncesinde ve sonrasında çeşitli tasarım ofislerinde tasarım ve uygulama tecrübem bulunmakta..

2,5 yıl kadar bir süre önce ani bir kararla çalıştığım şirketten anlaşmalı olarak ayrılıp Antalya'ya yerleştim.. Bu süre zarfında Antalya'nın köklü bir reklam ajansında tam zamanlı çalışmaktayım fakat bir takım nedenlerle

profesyonel çalışma sistemi, çalışma disiplini gibi konularda oturmuş, prensipli, güvenilir bir kuruluş veya şahış ile freelance grafik tasarımcı pozisyonda iş arayışım bulunmaktadır..

Machintosh ortamında Adobe programları (ağırlıklı olarak Indesign ve Photoshop, çok gerekli olduğu durumlarda Illustrator) vasıtasıyla, kampanya, bilboard, afiş, logo, ambalaj, mağaza iç-dış görsel tasarım ve uygulamaları, kurumsal kimlik çalışmaları yanı sıra, çok sayfalı kitap-dergi, insert ve katalog tasarım ve uygulamaları gibi tüm görsel çalışmalarda tecrübeliyim. Üretken, creative, titiz, disiplinli, dürüst oluşum, tasarım sonrası matbaa süreçleri hakkında bilgi sahibi olmam ve uluslararası kurumsal şirket tecrübesine sahip oluşum öne sürebileceğim pozitif vasıflarım.

1970 doğumluyum. Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi mezunuyum ve 4 yıllık Marmara Üniversitesi Matbaa Eğitimi Bölümünü o dönem yoğunlaşan müzik çalışmalarım nedeniyle son yılında terk ettim. Yabancı dilim sadece ilgili grafik programlarını ve bilgisayarı kullanabilecek düzeyde.

Referans olarak son 14 yıldır çalıştığım Metro Cash&Carry Türkiye kadrosundan hakkımda detaylı bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm aşağıdaki yöneticilerimi verebilirim:

Aylin Mutlu (Pazarlama Grup Müdürü) 0554 565 36 57

Cengiz Demir (Saha Satış Grup Müdürü) 0212 478 73 23

Ayla Ceylan (Kurumsal İletişim Müdürü) 0552 580 80 62

Nilhan Aras (Metro Kültür Yayınları Genel Yayın Yönetmeni) 0212 478 73 63

Esra Yıldırım (Görsel Yönetmen) 0532 575 66 71

Saygılarımla

Erkan Dursun

0535 820 15 96
  • #4439050
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. İş arıyorum
  3. Tasarım, Yaratıcılık
  4. Antalya
  5. Konyaaltı
  6. Kuşkavağı Mah.
  • bağcılar kirazlı taş dizimi

    Bagcilar kirazlida oturuyorum yeni tasindim tas isi yapmak istiyorum 05396008451 ...

  • autocad, inventor, solidworks ve makina & çelik dizayn uzmanı

    Tüm projeleriniz, seçtiğiniz program ile özenle hazırlanıp sizlere ihtiyacınız o ...

  • gazete, dergi, kitap, her tür dizgi

    Uzun yıllar ulusal gazete tecrübesi olan biriyim. Gazete ve dergi mizanpajı kons ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.