fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı,

fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı,

Akdeniz » Mersin » İçel
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Mersin » İçel
fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı,
 
fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı, fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı, fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı, fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı, fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı, fidan, aşı, bağı, tarım, kaliteli, bodur, elma, üzüm, bağ ipi, fidanı,
fidan aşı bağı üreticisi NİSANUR PLASTİK VE TARIMSAL ÜRÜNLERİ TARIM PLASTİK MODERN MEYVECİLİK EKİPMANLARI SİPARİŞ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ: TEL: Sektörünün en kaliteli .ithal . yerli .fidan aşı bağı. ithal . yerli. bodur elma bağlama ipi.fidan bağlama ipi.elastik bağcık ceşitleri. üzüm fidanı bağlama ipi cok amaclı fidan bağlama tokası. üzüm fidanı bağlama tokası. bodur elma bağlama tokası.ithal aşı makinesi. ve ekipmanları (göz aşısı, kalem aşısı omega aşısı). fidan bağlama makinesi .domates bağlama makinesi. salatalık bağlama makinesi .süs bitkileri bağlama makinesi.üzüm fidanı bağlama makinesi. üzüm asma askı makinesi . telli terbiye sisteminde kullanılan. bağcıkları piyasaya sunan TARIM- PLASTİK, sektöründe Türkiye'nin en büyük plastik üreticisi olmayı hedeflemektedir.
  • #3339998
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.