fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes

fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes

Marmara » İstanbul » Bostancı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bostancı
fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes
 
fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes fiber izolasyon polyester kaplama bagalit izolasyon fiberglas izolasyon polyes
Profesyonel Fiberglas Polyester Her Alanda İzolasyon yapmaktayız. TÜRKİYE GENELİ ÇALIŞMAKTAYIZ Fiberglas Polyester Özellikler * TÜM YALITIM İZOLASYON GEREKSİNİMLERİNİZ. * Havuz kaplamaları, Asit tankları, Akaryakıt tankları, su kuyuları, silo, Teras-çatı izalasyonu * Kimyasal malzemelere karşı dirençlidirler. * Nem alma özellikleri yoktur. * Elektriği iletmezler. * KİMYASAL Dayanımları, * ISI Dayanımları * KOROZYON Dayanımları, * KOLAY TAMİR EDİLEBİLME, tercih edilme özellikleridir… METRE KARE YADA MALZEME SİZDEN OLARAKTA ÇALIŞIYORUZ. …Vedat Msn – Mail : ekspresfiber@hotmail.com adreslerimizden ulaşabilirsiniz. İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ. Saç üzeri polyester fiberglas kaplamaları , Petrol, petrokimya, tutkal, azot, formaldehit, solvent, kimyevi gübre Fiber polyester kaplamaları izolasyonu , hidroklorik asit, sülfürik asit ve diğer asit çeşitlerinin üretme, arıtma, depolama tank ve silolarının iç ünite C.T.P. fiberglass polyester izolasyon uygulamaları , proses tesislerinin asitik ortamlarının (hatlar, banyolar, havuzlar) yüzey ve zemin C.T.P. fiberglass polyester kaplama işlemleri ve izolasyonları , Arıtma tesislerinin kimyasal havuzlarının C.T.P. polyester fiber uygulamaları. Fiberglas Zemin kaplamaları , polyester zemin kaplamaları , Apartman, site, okul, fabrika, hastane, otel, restaurant ve işyerlerindeki; Su depoları , Mazot ve gaz depoları , Gıda Maddelerı üretim depoları , Asit depoları , Çeşitli kimyasal stok tankları , Yangın söndürme rezerv tankları , Zirai ilaçlama tankları , Çatı ve terasların izolasyonu , Bütün sektörler için, her türlü amaca uygun özel metal tanklar ile fiberglass ve polietilen su depoları HİZMETLERİMİZ , Su deposu ve havuzların fiberglas kaplama , Sac (Metal), Fiber boya jelkot jarkot celkot , fiber-izolasyon-polyester izolasyon-polyesterkaplama-polyesterci-f iberci-usta-polyesterci ustalar - polyesterci arıyorum-fiberci arıyorum- fiberglascı - fiberkaplama-polyester- polyestercilerden - fibercilerden.jpg , Beton ve Fiber Depoların Kaplama ve İzolasyonu , .İnşaatların Teras, Çatı ve Zemin fıberglas İzolasyonları , Fiber, Polyester, Polietilen Su Deposu Montaj Satış ve Danışmanlığı , Apartman ve Sitelerdeki su depolarının hertürlü tamiratı , asit tanklarının fıberglas ızolasyonu , petrol tanklarının fıberglas ızolasyonu , her tur fabrika ve sanayi ihtiyaçlarına yönelik fiberglas izolasyonu , her tur işyeri ve ev fiberglas izolasyonu Bize Msn – Mail : ekspresfiber@hotmail.com adreslerimizden ulaşabilirsiniz.
  • #2457195
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.