Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active

Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active

Balıkesir / Edremit / Zeytinli
33.750₺
 
2012 33750 TL Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active 62500 km 2012 modeli Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active Dizel Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active 33750 TL Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active Bej Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active 33750 TL Sahibinden 2012 model Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active
Sahibinden 2012 model temiz hasar kayıtsız aracımı satıyorum. Araç 62 bin km'de ve Ticari Hususi geçmektedir. Senelik muayne olup muaynesi yeni yapılmıştır. 10-11 ay kadar muaynesi vardır. Aracımın bakımlarını yaklasık 3000 km kadar önce yapıldı ve gerek yağ gerek filtre bütün herşeyiyle yaptırılmıştır. Yaklaşık 800 TL kadar ödedim bütün bakımlarını ve ekstra herşeyini yaptırdım. Aracın aküsünü sıfır garantili ile daha yüksek bir voltaj lı akü ile değiştirdim 250 TL kadar buna ödedim. Aracın vergisi ödenmiş olup herhangi bir borcu harcı yoktur. Araç full model ile hemen hemen aynı kıyasda olup + özellikleri vardır. 1 Depo yakıt ile şehir içi 750 km kadar şehirler arası 850 km kadar yapmaktadır. Deposu 45 LT'dir. Buna göre aracın ne kadar az yaktığını söylememe gerek yoktur. ARAÇDA YOL BİLGİSAYARI - ABS - ÇELİK JANT - KOL DAYAMA - DOKUNMATİK EKRAN NAVİGASYON TV OYNATICI - PARK KAMERA SİSTEMİ - AIRBAG - IMBOLIZER - ÇİFT SÜRGÜ KAPI - ÖN OTOMATİK CAM - SİS FARI - HIZ UYARI SISTEMI - KLIMA DAHA SAYAMADIĞIM BİRÇOK ÖZELLİK. ARAÇ HUSUSİ OLARAK KULLANILMIŞTIR. HERHANGİ BİR TİCARİ OLARAK KULLANILMADIĞI İÇİN TİCARİ ARAÇLARLA KIYASLAMAYINIZ. ARAÇ YAKLASIK 8-9 AYDIR BİNİYORUM VE BİR MASRAF ÇIKARMAMIŞTIR. RUTİN BAKIMLARI HARİÇ ARAÇ İLE BİRLİKTE 4 ADET KIŞ LASTİĞİDE YANINDA VERİLECEKTİR. ARAÇDA 1 PARÇA BOYA 2 PARÇA DEĞİŞEN VARDIR. BUNLAR BEN ARACI SATIN ALDIĞIMDA OLAN DURUMLARDIR. ARACI ALIRKEN EKSPERTİZ YAPTIRARAK ALDIM VE BUNLARIN DIŞINDA HERHANGİ BRŞEY ÇIKMAMIŞTIR. BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİNDE DURDUĞU YERDE PARK HALİNDE VURDUKLARI İÇİN SERVİS YERNE DIŞARDA YAPTIRILMIŞ HASAR KAYDINA İŞLEMEMİŞTİR. ARACI NEREDEYSE 1 KURUŞ MASRAF YAPMADAN BİNEBİLECEKSİNİZ. (KEYFE KEDER MASRAFLARA BİRŞEY DİYEMEM) LÜTFEN ABUK SUBUK TEKLİF İLE GELMEYİNİZ. ARAÇ BAŞINDA PAZARLIK OLUR BUNUN DIŞINDA EN SON NE OLUR GİBİ BİR DURUMLA LÜTFEN GELMEYİN PAZARLIK SUNNETTİR AMA FİYAT ÖLDÜRÜLMEDİĞİ SÜRECE TAKAS SADECE BİNEK OTOMATİK VE DEĞERİNDE OLAN ARAÇLAR İLE OLABİLİR. TAKAS FİYATIM FARKLIDIR.

Erkan KOLCA 0543 9641979

  • #4458600
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Van, Minivan, Panelvan
  3. Satılık
  4. Fiat
  5. Fiorino
  6. 1.3 Multijet Combi Active
  7. Balıkesir
  8. Edremit
  9. Zeytinli
  • Sahibinden Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active

    aracımın motoru yürürü temiz.masrafsız araç-3-4 parca boya var. ihtiyaçdan satıl ...

  • Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active

    SAHIBINDEN HATASIZ BOYASIZ ORJİNAL BAKIMLI BİR ARAÇ 90000 KM DE MUHAMMED KA ...

  • Sahibinden Fiat Fiorino 1.3 Multijet Combi Active

    Lütfen aşağıdaki bilgilerin tamamını okuduktan sonra arayınız Arabada üç parça b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.