fethiyede satılık villa

fethiyede satılık villa

Ege » Muğla » Fethiye
240.000₺
  • 240.000₺
    Ege » Muğla » Fethiye
fethiyede satılık villa
 
fethiyede satılık villa fethiyede satılık villa fethiyede satılık villa fethiyede satılık villa fethiyede satılık villa fethiyede satılık villa
SATILIK DAİRELER Fethiye'nin en mutena semti Çalış'ta, denize 10 dakika yürüme mesafesindedir. Güvenli, lüks, çok özel, butik bir site içinde, 5000 m2 arsa üzerinde kuruludur. 5 Blok ve 22 adet konuttan oluşmuştur. Bunlardan 11 tanesi dubleks ve diğer 11 ise bahçe katı daire şeklindedir. Çocuklar için ayrı, büyükler için ayrı, süper bakımlı 2 şahane yüzme havuzu vardır. Sizler bu havuz başlarında güneşlenirken, ayni anda Fethiye'nin meşhur Babadağ panaromik manzarasını da seyredebilirsiniz ..Çok geniş ayni zamanda çok bakımlı bir iç bahçe, huzur dolu, sakin, şahane manzaralı, doğa ile iç içe, ayni zamanda şehir merkezine çok yakın. Devlet hastahanesi, alışveriş merkezleri, yanıbaşında. Yaz kış oturulan, olağan üstü güzelliklere haiz bir sitedir. İsterseniz konutunuzu Turizm amaçlı kiraya da verebilirsiniz.. Komşularınız için ise hiç endişe etmeyiniz, onların çoğu ingiliz olmak üzere yabancılardır. Sessiz ve sakin kendi halinde kimselerdir. Sözü geçen süper lüks Dubleks dairemizin 3 yatak odası (Teras kattaki yatak odası suit bir daire şeklinde dizayn edilmiştir.) , 2 banyosu, salon ve bir mutfak köşesini haiz olup (Amerikan mutfak), ön cephesinde havuzlara ve yeşil alana bakan şirin, geniş bir balkonu, ayrıca teras katta da bir teras balkonu mevcuttur. Teras katta çok modern ve her türlü amaç için kullanılabilen bir kiler veya deposu mevcuttur. Arka cephedeki odalarda ise şahane babadağ manzaralı Fransız balkonları vardır. Havuzlara bakan ön cephedeki yatak odası ise gömme dolabı haizdir. Konut başına düşen arsa payı ise yaklaşık 250 m2'dir. Bu birinci kat 110 m2'lik dubleks konutumuzun satış fiatı 290.000 TL'dir . Bahçe katı daireler ise 2 yatak odası (ön cephedeki gömme dolaplı), bir büyük salon, yine Amerikan mutfak, bir adet banyo ve havuzlara ve iç bahçeye bakan geniş ve şirin bir verandası mevcuttur. Sizler bu verandada otururken bir yandan dağ, orman ve doğayı seyredebilirsiniz. Bu bahçe katı dairenin fiatı ise 240.000 TL'dir. Arzu eden konut sahipleri için hobi bahçesi olarak kullanabilecekleri çok geniş bahçe imkanı da mevcuttur. Ayrıca geniş bahçemizin bir köşesini Barbekü yeri, sosyal iletişim ve eğlence köşesi olarak değerlendirme imkanı mevcuttur.
  • #4025169
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.