EVİNİZ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYO...

EVİNİZ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYO...

İstanbul / Bahçelievler / Siyavuşpaşa Mah.
20₺
 
Siyavuşpaşa Mah. Alışverış ara Siyavuşpaşa Mah. satlık Alışverış ilan ver Bahçelievler Alışverış ucuz Siyavuşpaşa Mah. Alışverış ilanları satıyorum Alışverış Bahçelievler Siyavuşpaşa Mah. Alışverış ilanı
Stor ve Zebra Perde Alırken Bilmeniz Gerekenler

Değişik alanlarda şık duruşu ile özellikle zebra perdeler tercih sebebi olmaktadır. Almadan önce aşağıdaki hususları değerlendirerek alırsanız sonradan pişman olmazsınız. Burada yazılanlar stor ve zebra perdenin şık ve güzel duruşu gerçeğini değiştirmemektedir.

Öncelikle Zebra perde ve stor perde yıkanır sözü her zaman geçerli olamamaktadır. Stor perde ve zebra perdelerin yüzeyinde özel bir tabaka bulunur. Bu Tabaka APRE diye adlandırılmaktadır. (kolalama diye adlandırlan işlem). Bu tabaka ilk yıkamada ciddi bir miktarını bırakır. kumaş zamanla yumuşamaya ve kusma dediğimiz yanlardan ip atma olayı gündeme gelir (ortalama 3-6 aylık yıkama periyodlarında yaklaşık 2-3 yıl kadar sürer)

Perdenin temizliğini kuru bir sünger yardımı ile yukarıdan aşağıya süpürürcesine silerek yapılabilir. veya havada asılı iken elektrikli süpürge ile tozunu alabilirseniz perdenizi en az 4-5 yıl kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. bu süre zarfında basit lekeleri bildiğimiz kurşun kalem silgisi ile, ciddi lekeleri ise kosla oxi action’ ı biraz suyla karıştırarak bez yardımı ile silebilirsiniz.

TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGOMUZ MEVCUTTUR.

OFİS:0212 507 77 96

WHATSAPP:0535 840 97 71
  • #4467620
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  4. İstanbul
  5. Bahçelievler
  6. Siyavuşpaşa Mah.
  • siz isteyin biz üretelim...

    ÖNCELİKLE MERHABA FİRMAMIZ 17 SENELİK BİR İMALAT FİRMASIDIR. BU GÜNE KADAR SADEC ...

  • Hilton Konferans Sandalyesi

    Kategori Konferans Sandalyesi Hilton Marka Parantez Stok Kodu 143 Hilton K ...

  • ZEBRA PERDELER ÖZEL FİYATLAR SADECE EMİR PERDEDE...

    YURTDIŞINA SATIŞ YAPMAKTA OLAN VE GİTTİKÇE BÜYÜYEN BİR İHRACAT FİRMASIYIZ. YETİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.