eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı

eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı

İç Anadolu » Ankara » Eryaman
199.000₺
  • 199.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Eryaman
eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı
 
eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı eryamanda hazır müşterilı devren tekel bayıı
ERYAMAN DA IŞ MERKEZI ICERISINDE HAZIR MÜŞTERİLI DÜŞÜK KİRALI DEVREN TEKEL BAYII. SAYISAL LOTO DAHİL FIYATI 199.000 TL DIR. CIDDI ALICILARLA PAZARLIK YAPILABILIR SAHIBINDEN SATILIKTIR.EMLAK KOMİSYONU ÖDEMEYECEKSINIZ. * SAYISAL LOTO * KAMERA ALARM SİSTEMİ * DEPOLU VE WC LI * KLIMALI * ICERISINDE KI ÜRÜNLER ILE DEVROLACAKTIR. FIYATA TÜM HEPSİ DAHİLDIR. IŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENI ILE DEVROLACAKTIR. CIRO VE İŞ POTANSİYELİNI GÖRMEK ICIN YERİNDE BAKILABILIR.
  • #4146199
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.