epoksi ve izalasyon işleri yapılır

epoksi ve izalasyon işleri yapılır

İstanbul / Sultanbeyli / Battalgazi Mah.
 
epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır epoksi ve izalasyon işleri yapılır
ta kalınlık sınıfına girer Kalınlığı 1-4 mm arasında değişmektedir Pürüzsüz yüzey Sürtünme, aşınmaya ve darbeye orta oranda dayanıklı Kolay Temizlenebilme niteliği Anti bakteriyel özeliği Su geçirmez, toz tutmaz Onarımı, bakımı kolay ve ucuz Zemine yüksek yapışma niteliği Self Levelling Epoksi Zemin Kaplama sistemi epoksi coating sisteme göre daha ağır yaya, araç ve forklift trafiği olan zeminlerde tercih edilir. İlaç fabrikaları, hastanelerin steril alanları, elektrik santralleri ve her türlü sanayi tesisinde temizlenmesi kolay ve toz tutmayan bir zemin kaplamasıdır. Kimyasal maddelerin etkisine dayanaklıdır. Epoksi self levelling kaplama sistemi aşınmış, çukurlaşmış, zedelenmiş beton yüzeyleri parlak, yoğun ve pürüzsüz bir hale getiren derzsiz bir zemin kaplama türüdür.
Zemin kaplama

Endüstriyel zemin kaplama

Epoksi zemin kaplama

  • #4405031
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İstanbul
  4. Sultanbeyli
  5. Battalgazi Mah.
  • mutfak dolabı amerikan oda kapıları ve ev tadilatı konularında son bahar kampanyalı fiyatları

    BERKE TADİLAT - DOLAP İMALAT - MANTOLAMA - DEMİR FERFORJE Berke Yapı Dekor Ol ...

  • Panel kapı montaj ustası

    Panel kapı montaj ustasıyım ve 100 kapının üzerinde montaj yapıyorum kapı başına ...

  • LIDER PREFABRIK

    ANKARADA BULUNAN MERKEZ OFIS VE FABRIKAMIZLA TUM TURKIYE VE KKTC YE HER TURLU PR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.